ΣΠΟΡ

Το UFC 205 φιλοξενείται το Νοέμβριο στο θρυλικό Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν

Το UFC 205 φιλοξενείται το Νοέμβριο στο θρυλικό Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν
Action Images / Reuters / Matthew Childs

Ένα από τα θρυλικότερα γήπεδα στον κόσμο θα φιλοξενήσει μια κορυφαία βραδιά στο "κλουβί" του MMA στις αρχές Νοεμβρίου: το UFC 205 μεταφέρεται στη Νέα Υόρκη και το Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν με αποκορύφωμα την μάχη ελαφρών βαρών ανάμεσα στον Μακ Γκρέγκορ και τον Αλβάρεζ.

Ο Κόνορ Μακ Γκρέγκορ, ο βασιλιάς στην κατηγορία φτερού (57 κιλά) είναι ίσως το κορυφαίο όνομα της σύγχρονης εποχής στον κόσμο των μεικτών πολέμικών τεχνών και κάθε του παρουσία σε αγώνα συγκεντρώνει χιλιάδες φιλάθλους στα γήπεδα και εκατομμύρια τηλεθεατές στην συνδρομητική πλατφόρμα του UFC, που καλύπτει αποκλειστικά τους αγώνες.

Στις 12 Νοεμβρίου θα έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει τον παγκόσμιο πρωταθλητή ελαφριών βαρών (60 κιλά) Αμερικανό Έβτι Αλβάρεζ, που θα θελήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο του (για πρώτη φορά) απέναντι στον Notorious MMA (όπως είναι το παρατσούκλι του Μακ Γκρέγκορ.

Αυτό θα είναι και το πικ της βραδιάς στη Νέα Υόρκη αφού θα έχουν προηγηθεί δύο ακόμη μάχες: ο παγκόσμιος πρωταθλητής ημιμεσαίων βαρών (69 κιλά),Τάιρον Γούντλεϊ, θα υπερασπιστεί τον τίτλο του από τον διεκδικητή Στέφεν Τόμπσον, ενώ το δικό τους μερίδιο προβολής έχουν πλέον και οι γυναίκες στο άθλημα με τις Τζοάνα Γεντρέσικ και Καρολίνα Κοβάλκιεβιτς να ανοίγουν την βραδιά.

Το τρέιλερ των αγώνων που δημοσιοποίησε η UFC είναι εντυπωσιακό, με τους 6 αθλητές και αθλήτριες να κατευθύνονται με διαφορετικό τρόπο και στυλ, στον "αθλητικό ναό" της Νέας Υόρκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ