Final Four: Κλείνουν οι σταθμοί Θησείο και Φάληρο - Ειδικά δρομολόγια για φιλάθλους
Συρμός του Μετρό
Dimitris Kapantais / SOOCΈκτακτες ρυθμίσεις στη λειτουργία της Γραμμή 1 του Μετρό ανακοίνωσαν οι αρμόδιες Αρχές ενόψει της διεξαγωγής του Final Four στο T-Center σήμερα Παρασκευή, 22/5.
Με εντολή της ΕΛ.ΑΣ., ο σταθμός Θησείο από τις 13:00 και ο σταθμός Φάληρο από τις 14:00 θα λειτουργούν αποκλειστικά και μόνο για τη μετακίνηση φιλάθλων προς τον σταθμό Ειρήνη με ειδικά δρομολόγια συρμών, που δεν θα πραγματοποιούν στάση στους ενδιάμεσους σταθμούς.
Οι υπόλοιποι συρμοί της Γραμμής 1 του Μετρό (ΗΣΑΠ) θα διέρχονται κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα από τους σταθμούς Θησείο και Φάληρο χωρίς να πραγματοποιούν στάση για το επιβατικό κοινό. Οι σταθμοί θα ανοίξουν και πάλι για το επιβατικό κοινό μετά την ολοκλήρωση της μεταφοράς των φιλάθλων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Final Four: Επί ποδός 4.000 αστυνομικοί, 600 κάμερες και drone - Πώς θα μετακινηθούν οι φίλαθλοι
Ζώνες ελέγχου, απαγόρευση συναθροίσεων: Ο έκτακτος σχεδιασμός της ΕΛ.ΑΣ. ενόψει Final Four
Χάρτης πρόβλεψης Κινδύνου: Σε «κίτρινο συναγερμό» σήμερα Αττική και άλλες τέσσερις περιοχές
06:45
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (18 Αυγούστου)
06:30
ΕΦΚΑ-ΔΥΠΑ: Ο χάρτης πληρωμών μέχρι και την Παρασκευή 21 Αυγούστου
06:00
Προγράμματα «Ανακαίνιση Κατοικίας» και «Σπίτι μου ΙΙ»: Πότε λήγουν οι προθεσμίες υποβολής αιτήσεων
05:00