Βραζιλιάνος παίκτης έπεσε στο «κενό» πανηγυρίζοντας γκολ της ομάδας του
Ένα απρόσμενο περιστατικό σημειώθηκε σε αγώνα ποδοσφαίρου στη Βραζιλία, όταν 29χρονος παίκτης έπεσε στο «κενό».
Σύμφωνα με το BBC, ο 29χρονος αμυντικός Τζέισι Μαρανάο, σκόραρε με κεφαλιά για την Κοριτίμπα εναντίον της Τσαπεκοένσε στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας, με την ομάδα του να προηγείται 1-0 στο 41ο λεπτό.
Πανηγύρισε τρέχοντας προς τους οπαδούς, πηδώντας πάνω από τη διαφημιστική πινακίδα, πριν «εξαφανιστεί» σε ένα τουνελ που οδηγούσε στα αποδυτήρια της φιλοξενούμενης ομάδας.
Ο νεαρός παίκτης κατάφερε να βγει γρήγορα από το τούνελ, ωστόσο τραυμάτισε τον αστράγαλο του και σαν δεν έφτανε αυτό... το γκολ ακυρώθηκε από το VAR σε έναν αγώνα που η Κοριτίμπα κέρδισε στο τέλος με με 2-1.
«Γύρισα το πόδι μου εκεί. Πονάει λίγο, αλλά είμαι καλά», είπε ο Τζέισι, «Οι κεντρικοί αμυντικοί σπάνια σκοράρουν γκολ. Οπότε όταν σκοράρεις... απλώς παρασύρθηκα».
Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει ένα τέτοιο περιστατικό στο στάδιο Couto Pereira στην Κουριτίμπα.
Το 2014, ο Καμερουνέζος επιθετικός Τζόελ πήδηξε πάνω από κιγκλιδώματα και έπεσε στο διάδρομο κατά τη νίκη της Κοριτίμπα με 3-1 επί της Σάο Πάολο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Sky News: Έκανε πίσω ο Ινφαντίνο – Ακυρώνει τα σχέδια πώλησης μεριδίων σε ιδιώτες
Πωλείται το Παγκόσμιο Κύπελλο; Τα σχέδια της Fifa και η «επόμενη μέρα» του ποδοσφαίρου
Η Volvo ετοιμάζει 13 νέα μοντέλα μέχρι το 2030
08:21
Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν: Η «πιο τραγική στιγμή» του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών ήταν μια πράξη καλοσύνης
08:13
Μαζωνάκης: Προς προσφυγή κατά της προφυλάκισης ο 58χρονος γιατρός - Τι αναμένεται να ζητήσει
08:11
Entersoftone: Οι «μνηστήρες», η επιλογή της Hg και τα σχέδια για την επόμενη μέρα
08:03