Κατερίνα Στεφανίδη:Έκτη με δυναμική επιστροφή στο Ευρωπαϊκό Στίβου-Η τρυφερή αγκαλιά με το παιδί της
Η Κατερίνα Στεφανίδη
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSIΤην έκτη θέση κατέκτησε η Κατερίνα Στεφανίδη στο Ευρωπαϊκό Στίβου, δηλώνοντας «παρούσα» στην επιστροφή της στο Πρωτάθλημα, αφότου απέκτησε τον γιο της.
Η χρυσή Ολυμπιονίκης μπορεί να μην κατάφερε να κατακτήσει το βάθρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου, έδωσε όμως μία εντυπωσιακή μάχη.

Η Κατερίνα Στεφανίδη
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSIΜε άνεση πέρασε από την πρώτη προσπάθεια τα 4.30μ. και τα 4.45μ. και στην 3η προσπάθεια τα 4.60μ., βελτιώνοντας το φετινό της ρεκόρ.
Ο προπονητής και σύζυγός της, Μίτσελ Κρίερ, κρατώντας στην αγκαλιά του τον γιο τους Τζορτζ, πανηγύρισε την προσπάθειά της. Ωστόσο, η Στεφανίδη δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα 4.70μ.
Η Ελληνίδα αθλήτρια του επί κοντώ έχει στο ενεργητικό της πέντε ευρωπαϊκά μετάλλια (2 Χρυσά 2016 Άμστερνταμ και 2018 Βερολίνο, 3 Ασημένια 2014 Ζυρίχη, 2022 Μόναχο και 2024 Ρώμη).
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Ασημένιος» ο Σίσκος στα 200μ. ύπτιο στο Ευρωπαϊκό κολύμβησης - «Έκανα κατάθεση ψυχής»
Λυσσομανούν οι άνεμοι, ριπές έως 110 χλμ.: Αλλαγές στα λιμάνια - Στο «κόκκινο» η μισή χώρα για φωτιά
09:18
CENTCOM: Ψευδείς οι ειδήσεις για αυτοκτονίες από το αεροπλανοφόρο «USS Abraham Lincoln»
09:10
Γαλλία: Νέα φωτιά σε δάσος της Λαντ - Τουλάχιστον 400 κάτοικοι απομακρύνθηκαν από τα σπίτια τους
09:00
Η Κίνα θέλει να βάλει ρομποτικούς σκύλους να φυλάνε τις (μελλοντικές) βάσεις της στη Σελήνη
08:50