ΣΠΟΡ

Champions League Basket: οδικώς στη Θεσσαλονίκη η Νίμπουρκ

Champions League Basket: οδικώς στη Θεσσαλονίκη η Νίμπουρκ
Facebook / Basketball Nymburk / @BasketballNymburk

Απίστευτη ταλαιπωρία για την ομάδα μπάσκετ της Νίμπουρκ, που ταξιδεύει οδικώς, μέσα στα χιόνια, για την Θεσσαλονίκη, προκειμένου να αγωνιστεί το απόγευμα με τον Άρη στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του Basket Champions League. Προς αναβολή δύο ακόμη ματς του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο.

Ο αγώνας του Άρη με την Νίμπουρκ είναι προγραμματισμένος για το απόγευμα στις 17.00, όμως η κακοκαιρία, που έχει πλήξει την χώρα μας καθιστά αμφίβολη την διεξαγωγή του. Αρχικά η τσεχική ομάδα ταλαιπωρήθηκε όλο το βράδυ εχθές στο Ελευθέριος Βενιζέλος, περιμένοντας να γίνει η πτήση για Θεσσαλονίκη, κάτι που δεν κατέστη δυνατόν.

Έτσι οι παίκτες της Νίμπουρκ διανυκτέρευσαν σε ξενοδοχείο και αφού πήραν το πρωϊνό τους, αποφασίστηκε να ρισκάρουν και να ταξιδέψουν οδικώς για Θεσσαλονίκη.

Η κατάσταση στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης είναι πού δύσκολη, όπως φαίνεται και από το βίντεο που ανέβασε η ομάδα στον λογαριασμό της στο Facebook.

Με τις απαραίτητες στάσεις, η αποστολή έφτασε στην Θεσσαλονίκη και αποφασίστηκε τελικά ο αγώνας να διεξαχθεί στις 19.30, παρότι οι παίκτες θα είναι προφανώς καταβεβλημένοι από την ταλαιπωρία.

Μετ εμποδίων και το Κύπελλο Ελλάδας

Όπως όλα δείχνουν, μόνον η αναμέτρηση Παναιτωλικού-ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί από το σημερινό πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς ούτε ο ΟΦΗ μπόρεσε να πετάξει για Ξάνθη, ούτε ο ΠΑΣ από την Θεσσαλονίκη για τα Χανιά και να αναμένεται η τυπική ανακοίνωση της αναβολής των παιχνιδιών, όπως έγινε και με εκείνο του Άρη και του Ολυμπιακού από εχθές.

Το πρόγραμμα των αγώνων

Τρίτη 10/01/2017
Τρίκαλα ΑΟ-Αστέρας Τρίπολης (17.15 - Δημ. Τρικάλων)
Λεβαδειακός-ΑΕΚ (ανάβληθηκε)

Τετάρτη 11/01/2017
Ξάνθη-ΟΦΗ (15.00 - Ξάνθη Arena)
Πλατανιάς-ΠΑΣ Γιάννινα (17.15 - Δημ. Περιβολίων)
Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ (17.15 - Γηπ. Παναιτωλικού)
Άρης-Ολυμπιακός (αναβλήθηκε)

Πέμπτη 12/01/2017
Λαμία 1964-Ατρόμητος (αναβλήθηκε)
Παναθηναϊκός-Κισσαμικός (19.30 - Γηπ. «Απόστολος Νικολαΐδης»)

Διαβάστε σχετικά

Κύπελλο Ελλάδας: αναβλήθηκαν τα Άρης-Ολυμπιακός και Λαμία-Ατρόμητος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ