ΣΠΟΡ

NBA: ο Ροναλντίνιο στο All Star Game 2017 με τον Αντετοκούνμπο (vid)

NBA: ο Ροναλντίνιο στο All Star Game 2017 με τον Αντετοκούνμπο (vid)
Ροναλντίνιο και Αντετοκούνμπο στο All Star Game Instagram / @giannis_an34

Το All Star Game του 2017 είναι πλέον παρελθόν, αλλά ένα ακόμη βίντεο με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο είδε το φως της δημοσιότητας από τους Μιλγουόκι Μπακς. Ο Έλληνας σούπερ σταρ αλλάζει φανέλες με τον Ροναλντίνιο.

Ο Βραζιλιάνος βιρτουόζος της μπάλας είναι πλέον ένας από τους πρεσβευτές της Μπαρτσελόνα και με την ιδιότητα του αυτή βρέθηκε και στη Νέα Ορλεάνη για να παρακολουθήσει από κοντα το All Star Game. Όπως ήταν φυσικό ο Ροναλντίνιο απετέλεσε πόλο έλξης για τους οπαδούς, αφού είναι μια φιγούρα απόλυτα αναγνωρίσιμη ακόμη και στον κόσμο του μπασκετ.

GettyImages 643015300


(Ο Ροναλντίνιο στο All Star Game - Πηγή: Getty Images / Ronald Martinez)

Και ο ίδιος φρόντισε να ανταλλάξει φανέλες της Μπαρτσελόνα με τους κορυφαίους All Star players στην παρουσία του αυτή στη Νέα Ορλεάνη. Ανάμεσά τους ήταν και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τον οποίο είχε μια θερμή συνάντηση, όπως φαίνεται και από το βίντεο που ανέβασαν οι Μιλγουόκι Μπακς, αλλά και ο ίδιος ο Ροναλντίνιο, από την επίσκεψή του στην προπόνηση των ομάδων, την παραμονή του αγώνα.

Ο Ροναλντίνιο βρέθηκε στα αποδυτήρια και την ημέρα του αγώνα όπου και πάλι μπορεί κανείς να παρατηρήσει την ζεστή αγκαλιά με τον Αντετοκούνμπο.

Διαβάστε σχετικά

NBA: Ροναλντίνιο και Αντετοκούνμπο φωτογραφήθηκαν μαζί στο All Star Game

ΔΗΜΟΦΙΛΗ