ΣΠΟΡ

Sponsors's Day για τις Ακαδημίες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods

Sponsors's Day για τις Ακαδημίες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods
Η Sponsor's Day της PAO BC ACADEMY EUROKINISSI SPORTS / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ

Η PAO BC ACADEMY πραγματοποίησε τη «Sponsors’ Day», την ημέρα που είναι αφιερωμένη στους χορηγούς της, ενώ παράλληλα έκοψε και την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ και ξεχώρισε η παρουσία των Παραολυμπιονικών Γρηγόρη Πολυχρονίδη και Παύλου Μάμαλου, που έστειλαν το δικό τους μήνυμα ζωής στα παιδιά.

4073718


(Ο Παραολυμπιονίκης στο μπότσια Γρηγόρης Πολυχρονίδης εξηγεί τους κανόνες του παιχνιδιού σε αθλητές των Ακαδημιών - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)

Από πλευράς χορηγών, στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων έδωσαν ο κ. Ρήγας Πλούταρχος για τη Microsoft η κα Κατσαρέα για τη Honda και ο κ. Ηλίας Παπαδόπουλος για το «Μητέρα». Από όλους τους χορηγούς είχαν στηθεί διάφορα events με δραστηριότητες και διαγωνισμούς για τους αθλητές.

4073754


(Παιχνίδια και δραστηριότητες για τους αθλητές των Ακαδημιών - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)

Παρόντες ήταν ακόμη ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, Παναγιώτης Τριαντόπουλος, ο Εμπορικός Διευθυντής της «πράσινης» ΚΑΕ, Αριστείδης Χριστόπουλος και ο Διευθυντής των Ακαδημιών, Φραγκίσκος Αλβέρτης.

4073695


(Οι νεαροί μπασκετμπολίστες δοκίμασαν τις δυνάμεις τους με τον Παραολυμπιονίκη της Άρσης Βαρών Παύλο Μάμαλο - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)

Μετά την ώρα δραστηριοτήτων και τις ομιλίες ακολούθησε και η κοπή της πίτας (διά χειρός Φραγκίσκου Αλβέρτη) και η κλήρωση των δώρων για τα παιδιά.

4073784


(Πολλά δώρα για τους αθλητές των Ακαδημιών μετά την κοπή της πίτας - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)

Διαβάστε περισσότερα στο leoforos.gr.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ