ΣΠΟΡ

Ο Αργεντινός μάγος προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα της Μπαρτσελόνα

Ο Αργεντινός μάγος προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα της Μπαρτσελόνα
Reuters/Sergio Perez

Μπαίνοντας στην εβδομάδα του ισπανικού "κλάσικο", η Μπαρτσελόνα δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από την πρώτη προπόνηση του Μέσι με την υπόλοιπη ομάδα.

Τέλη Σεπτεμβρίου, ο τραυματισμός του Μέσι στην αναμέτρηση με την Λας Πάλμας, σκόρπιζε τον "τρόμο" στους φίλους της Μπαρτσελόνα. "Πώς θα τα βγάλουμε πέρα δίχως τον "μάγο"; ήταν το μόνιμο ερώτημα στα χείλη των φίλων των μπλαουγκράνα. Ο καιρός πέρασε, το ιατρικό επιτελείο έπεσε πάνω στον παίκτη και το ματς ορόσημο κάθε χρονιά για Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, πιθανόν να είναι και εκείνο στο οποίο θα αγωνιστεί και πάλι ο ηγέτης της Μπαρτσελόνα. Το Σάβατο στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, η Μπάρτσα, πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα ταξιδεύει στην Μαδρίτη και όπως φαίνεται θα έχει στις τάξεις της και τον φυσικό της ηγέτη.

Messi trains at the Ciutat Esportiva Joan Gamper. Click 'like' to support him in his recoveryMessi s'entrena a la...

Posted by FC Barcelona on Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015


Οι φήμες είχαν ξεκινήσει από την προηγούμενη εβδομάδα, ότι έκανε κρυφά προπόνηση με τους "μπλαουγκράνα". Όπως και οι αναλύσεις για την εκπληκτική κατάσταση των Νεϊμάρ και Σουάρες, που οδήγησαν την ομάδα στο διάστημα της απουσίας του Μέσι. Την Δευτέρα όμως ο σύλλογος δημοσιοποίησε πλάνα από την προπόνηση, στην οποία έλαβε κανονικά μέρος ο Αργεντινός.

Μετά από 6 εβδομάδες απουσίας είναι και θέμα ρυθμού, πέρα από την αγωνιστική ετοιμότητα. Όμως στην Μπαρτσελόνα γνωρίζουν, ότι ακόμη και η συμμετοχή του στην αποστολή, θα δώσει τεράστια ώθηση στην μάχη με την Ρεάλ.

"Φτιάξτε την σελίδα σας για το clasico"

Η εβδομάδα του ντέρμπυ ξεκίνησε και τα social media θα πάρουν φωτιά. Για αυτό και η Μπαρτσελόνα πήρε την πρωτοβουλία να βάλει στο κλίμα του αγώνα τους φίλους της. Στο Facebook τους ζητά να αλλάξουν την εικόνα του προφίλ τους.

Get ready for #ElClasico. Change your avatar to show your support for the team. Força Barça!Prepara't per #ElClasico....

Posted by FC Barcelona on Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2015


Στο Twitter ζητά από τους χρήστες να επιλέξουν το # σχετικά με την ημέρα του αγώνα.

Οι Καταλανοί μπαίνουν ζεστά στην μάχη και περιμένουμε τώρα την απάντηση της Ρεάλ Μαδρίτης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ