Το πρώτο μήνυμα του Μαρκ Μπάρτρα μετά την επίθεση στην Ντόρτμουντ
Ο παίκτης της Ντότμουντ, που τραυματίστηκε κατά την διάρκεια των εκρήξεων στο πούλμαν της ομάδα του, Μαρκ Μπάρτρα έστειλε το πρώτο του μήνυμα μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε μετά την επίθεση.
Ο Ισπανός στόπερ γέμισε τα σόσιαλ μίντια με το χαμόγελο του, ενημερώνοντας τους φίλους του ότι είναι καλά στην υγεία του.
«Γεια σε όλους! Όπως βλέπετε είμαι πολύ καλύτερα. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη και τα μηνύματά σας», έγραψε.
«Στέλνω όλη μου την αγάπη στους συμπαίκτες μου, τους υποστηρικτές μου και τους φαν μου για τον σημερινό αγώνα», ανέφερε για τον αγώνα της Ντόρτμουντ με την Μονακό, που τελικά έληξε με ήττα των Γερμανών με 2-3.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδήλωση ΚΚΕ στο ΣΕΦ: Τώρα αγωνιστική συμπόρευση - Καμιά θυσία για τα κέρδη και τους πολέμους τους
12:51
ΚΟΣΜΟΣ
Τουρκία: Η εισαγγελία ξεκίνησε νέα έρευνα εις βάρος του Εκρέμ Ιμάμογλου
12:49
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Η σημασία της διάδοσης της ελληνικής γλώσσας διεθνώς και ο ρόλος του Ινστιτούτου Ελληνογλωσσίας
12:48
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
10 Χρόνια Coffee Berry: Η επιτυχημένη πορεία ενός ελληνικού coffee brand που έγινε επιχειρηματικό success story
12:42
ΚΟΣΜΟΣ