ΣΠΟΡ

Μετά την Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης ρίχνει στην μάχη του «κλάσικο» το διαδίκτυο

Μετά την Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης ρίχνει στην μάχη του «κλάσικο» το διαδίκτυο
Στην "μάχη του clasico" και η Ρεάλ Μαδρίτης Reuters/Juan Medina

Και η Ρεάλ Μαδρίτης μπήκε στην μάχη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με φόντο το πρώτο μεγάλο "clasico" της χρονιάς το Σάβατο στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Πρώτη η Μπαρτσελόνα την Δευτέρα μπήκε σε κλίμα του κορυφαίου ντέρμπυ στον πλανήτη με τις αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις πρωτοβουλίες για τους φίλους. Με αφορμή και την πρώτη προπόνηση του Μέσι, οι Καταλανοί ξεκίνησαν την μάχη με τον "αιώνιο αντίπαλο" τους και μέσα από το Διαδίκτυο.

Η πρόκληση δεν έμεινε αναπάντητη και η "βασίλισσα" απάντησε μέσα σε λίγες ώρες με τον δικό της σταρ. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο πρωταγωνιστής στο βίντεο, που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο you tube και περιλαμβάνει όλα του τα γκολ (15), που έχει σημειώσει στις αναμετρήσεις με την Μπαρτσελόνα.

Παράλληλα καλεί τους φίλους της στο Facebook, μέσω του Γκάρεθ Μπέιλ, να τροποποιήσουν την εικόνα του προφίλ τους, δείχνοντας την προτίμηση τους στον Μαδριλένικο σύλλογο.

󾔥 ¡Muestra al mundo tu orgullo y pasión por el Real Madrid con este marco!⚽ ¡Personaliza tu foto de perfil con un...

Posted by Real Madrid C.F. on Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2015



Παράλληλα παρακινεί τους οπαδούς της να χρησιμοποιήσουν και την εφαρμογή του Snapchat, πάντα με το λογότυπο του συλλόγου.

Το μεγάλο ντέρμπυ θα φιλοξενηθεί το Σάβατο στις 19.15 στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, με την Μπαρτσελόνα να προηγείται στην βαθμολογία με 3 βαθμούς (27-24) από την Ρεάλ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ