ΣΠΟΡ

NBA: Στα βήματα του Μάικλ Τζόρνταν ο Αντετοκούνμπο (vid)

NBA: Στα βήματα του Μάικλ Τζόρνταν ο Αντετοκούνμπο (vid)
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δοκίμασε την τύχη του και στο γκολφ Getty Images / Ronald Martinez

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέτυχε αυτή τη χρονιά να γίνει All Star και να "εκτοξεύσει" την αξία του στο χρηματιστήριο του NBA. Όλοι οι αναλυτές πιστεύουν ότι μπορεί τα επόμενα χρόνια να βρεθεί στην ελίτ κατηγορία του Αμερικανικού μπάσκετ. Ήδη άλλωστε προσφέρει θέαμα με τα εντυπωσιακά του καρφώματα, με το στυλ παιχνιδιού του να θυμίζει το ξεκίνημα του Μάικλ Τζόρνταν.

Και ο Giannis ακολουθεί πιστά τα βήματα του κορυφαίου αθλητή όλων των εποχών, αφού μετά το τέλος των υποχρέωσεων του δοκίμασε την τύχη του στο... γκολφ! Όλοι οι φίλοι του Air Jordan γνωρίζουν ασφαλώς την μανία του κορυφαίου παίκτη όλων των εποχών, που στον ελεύθερο χρόνο του βρισκόταν συνέχεια σε ένα γήπεδο του γκολφ.

GettyImages 74048604


(Ο Μάικλ Τζόρνταν παίζει γκολφ το 2007 στη Σάρλοτ - Πηγή: Getty Images / Streeter Lecka)

Εκεί μάλιστα που ήταν τόσο ανταγωνιστικός βάζοντας ακόμη και μεγάλα στοιχήματα, όπως αποκαλύφθηκε μετά από χρόνια. Ο Μάικλ Τζόρνταν εξαντλούσε συμπαίκτες και αντιπάλους του και στα γήπεδα του γκολφ, ενώ συχνά τα έβαζε και με επαγγελματίες. Το πάθος του συνεχίζεται μέχρι σήμερα και ετοιμάζεται να φτιάξει και δική του πίστα στην Φλόριδα, στην οποία θα αγωνίζονται αυστηρά μέλη του κλαμπ, που θα δημιουργήσει.

Τι σχέση έχουν όλα αυτά με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο; Σημειολογικά και μόνο το γεγονός ότι έπιασε μπαστούνι και εκείνος αμέσως μόλις τελείωσε τη σεζόν, μας φέρνει στο μυαλό τον Air Mike. Η αλήθεια είναι ότι στο παρκέ κάνει κάποια εντυπωσιακά καρφώματα, όπως ο Τζόρνταν (απέχει βέβαια ακόμη) στο ξεκίνημα του (προσπαθούσε συνέχεια να καρφώνει), αλλά με το μπαστούνι του γκολφ, δεν τον πλησιάζει ούτε στο ελάχιστο ακόμη.

Και ο ίδιος αναγώρισε ότι "είναι χάλια στο γκολφ και θα παραμείνει στο μπάσκετ". Ήταν όμως ένα ωραίο διάλειμμα από την μπασκετική ρουτίνα για τον Αντετοκούνμπο, που ακόμη και έτσι απασχόλησε τα μέσα της Αμερικής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ