ΣΠΟΡ

Αντίστροφη μέτρηση για το γάμο του Λίονελ Μέσι (pic+vid)

Αντίστροφη μέτρηση για το γάμο του Λίονελ Μέσι (pic+vid)
Όλα έτοιμα για το γάμο του Λίονελ Μέσι και της Αντονέλα Ροκούτσο) Facebook/Leo Messi

Η αντίστροφη μέτρηση για το γεγονός της χρονιάς ξεκίνησε. Ο Λίονελ Μέσι και η Αντονέλα Ροκούτσο παντρεύονται τα ξημερώματα, ώρα Ελλάδας, στην πόλη τους, το Ροσάριο της Αργνετινής. Όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη βραδιά.

Για τις επόμενες 12 ώρες, το Ροσάριο της Αργεντινής θα είναι το κέντρο του ποδοσφαιρικού κόσμου. Όλα τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα στο μεγάλο γεγονός του γάμου του Λιονέλ Μέσι με την Αντονέλα Ροκούτσο.

Ο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου είναι μαζί με την αγαπημένη του Αντονέλα από μικρά παιδιά. Η σχέση τους έχει παραμείνει αναλλοίωτη στο πέρασμα του χρόνου και απόψε (19.00 ώρα Ροσάριο - 01.00 Ελλάδας) θα την επισημοποιήσουν με τον πολιτικό γάμο που θα τελέσουν σε πολυτελές ξενοδοχείο της περιοχής.

Οι τελευταίες "εργένικες" ώρες του ζευγαριού πέρασαν ήσυχα. Τόσο ο Λιονέλ Μέσι όσο και η Αντονέλα, βρέθηκαν με τους παιδικούς τους φίλους.

Η "πρώτη κυρία" του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, παρέλαβε με άκρα μυστικότητα το πανάκριβο νυφικό, που της ετοίμασε η σχεδιάστρια Rosa Clara, και έφτασε στην Αργεντινή συνοδεία δύο σωματοφυλάκων! Πλέον θα μπει στη λίστα με τις διάσημες πελάτισσες, όπως η Έβα Λονγκόρια, η Σοφία Βεργκάρα, αλλά και η βασίλισσα της Ισπανίας Λετίσια.

Ήδη 450 άνδρες εταιρείας σεκιούριτυ έχουν αναλάβει το δύσκολο έργο της φύλαξης του κεντρικού ξενοδοχείου του Ροσάριο, που θα φιλοξενήσει τη γιορτή. Σε μια περιοχή με υψηλή εγκληματικότητα, η παρουσία τόσων διασήμων καλεσμένων αποτελεί ασφαλώς μεγάλη δοκιμασία.

Για την πόλη του Ροσάριο ο γάμος του Μέσι είναι το κορυφαίο γεγονός στην ιστορία της πόλης και διάφοροι καλλιτέχενες έσπευσαν να κοσμήσουν με τις "δημιουργίες" τους περιοχές της πόλης, για να γνωρίσει όλος ο κόσμος τη γενέτειρα του κορυφαίου παίκτη.

Η λίστα γάμου περιλαμβάνει περίπου 260 καλεσμένους και ήδη οι πρώτοι έφτασαν στην πόλη. Ανάμεσά τους είναι τελικά και ο τσάβι, που αρχικά φαινόταν ότι δεν θα μπορούσε να ταξιδέψει. Μαζί με τους Πουγιόλ, Ετό αλλά και τους νυν παίκτες της Μπαρτσελόνα, θα είναι τα κεντρικά πρόσωπα.

Η Σακίρα με τον Πικέ έφτασαν στο Ροσάριο λίγο πριν τις 12.00. Στο ταξίδι τους μάλιστα, οι αεροσυνοδοί τους επεφύλαξαν μια έκπληξη, τραγουδώντας το Waka Waka. επίσημο τρακούδι του μουντιάλ του 2010, που είχε ερμηνεύσει η Κολομβιανή τραγουδίστρια.

Ο Μέσι έχει ζητήσει από τους καλεσμένους, αντί δώρων, να κάνουν όποια δωρεά θέλουν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα Μέσι. Ο ίδιος όμως έχει ετοιμάσει ένα "αναμνηστικό πακέτο" με ένα μπουκάλι κρασί και δώρα για τον καθένα.

Οι 150 διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι βρίσκονται ήδη στο ξενοδοχείο για να καλύπτουν με ζωντανές ανταποκρίσεις και συνδέσεις το κορυφαίο γεγονός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ