Τένις: Ήττα-σοκ για τον Ναδάλ από τον 18χρονο Σαποβάλοφ
Ο Ντένις Σαποβάλοφ, νούμερο 143 στον κόσμο έγινε ο νεότερος τενίστας στον κόσμο ο οποίος προκρίνεται σε προημιτελική φάση ATP World Tour Masters, κάνοντας τη μεγάλη έκπληξη νικώντας τον Ράφαελ Ναδάλ.
Ο Καναδός κατάφερε να κάνει την ανατροπή με 3-6, 6-4, 7-6 και να αποκλείσει τον Ισπανό ο οποίος για άλλη μια φορά έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης, θέση που έχει να περάσει από τον Ιούλιο του 2014.

Πηγή:Reuters/Eric Bolte
«Είναι ένα όνειρο! Έπαιξα με τον καλύτερο τενίστα που έχω παίξει ποτέ» δήλωσε αμέσως μετά ο 18χρονος Ντένις Σαποβάλοφ, που στα προημιτελικά της διοργάνωσης, θα αντιμετωπίσει τον Αντριάν Μαναρινό που με τη σειρά του κέρδισε 6-3, 6-3 τον Χίον Τσουνγκ.

Πηγή:Reuters/Eric Bolte

Πηγή:Reuters/Eric Bolte


Πηγή:Reuters/Eric BolteΠηγή:Reuters/Eric Bolte
Αυστηρότερα μέτρα στα ΜΜΜ: Πρόστιμα έως 100 ευρώ και ποινές για παραβάτες
00:30
ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΗΠΑ-ΙΡΑΝ: Από την κόλαση στην… στενωπό - Η εύθραυστη εκεχειρία και ο απρόβλεπτος Νετανιάχου
23:56
Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 31χρονου αλλοδαπού για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών
23:50
Βαλένθια - Παναθηναϊκός 102-84: Ξέμειναν από ενέργεια οι «Πράσινοι» και γνώρισαν την ήττα
23:39