ΣΠΟΡ

Η κόρη της Σερένα Γουίλιαμς παρουσίαζεται στο κοινό (vid)

Η κόρη της Σερένα Γουίλιαμς παρουσίαζεται στο κοινό (vid)
Η Σερένα Γουίλιαμς παρουσίασε στον κόσμο την κόρη της ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / JUSTIN LANE

Η Σερένα Γουίλιαμς επέλεξε τη σημερινή ημέρα για να παρουσιάσει στο κοινό την κόρη της Αλεξία. Θυμίζουμε ότι η Σερένα Γουίλιαμς ήταν έγκυος όταν κέρδισε το Αυστραλιανό OPEN και γέννησε λίγη ώρα πριν την αναμέτρηση της αδελφής της Βένους με τη Μαρία Σάκκαρη στο US Open.

Η Σερένα Γουίλιαμς είναι αρραβωνιασμένη με τον ιδρυτή του Reddit, Αλέξις Οχανιάν και το αμέσως επόμενο διάστημα έχουν προγραμματίσει το γάμο τους και τη μετακόμισή της στο Σαν Φραντσίσκο.

17921674


(Η Σερένα Γουίλιαμς με τον Αλέξις Οχανιάν - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / JUSTIN LANE)

Η μικρή Αλεξία Ολυμπία Οχανιάν τζούνιορ γεννήθηκε την 1η Σεπτεμβρίου και την Τετάρτη η Σερένα την παρουσίασε στο κοινό με μια ανάρτησή της στο λογαριασμό της στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/p

Και από το βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο η Σερένα είναι πολύ τρυφερή με τη μικρούλα Αλεξία. Ανανεωμένη η Σερένα αναμένεται να επειστρέψει δριμύτερη στα κορτ και να διεκδικήσει εκ νέου το ν.1, που αυτή τη στιγμή κατέχει η Ισπανίδα Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα.

Η αποχή της από τους αγώνες λόγω της εγκυμοσύνης έχει φέρει τη Σερένα στο νούμερο 22, αλλά μάλλον είναι θέμα χρόνου για να δουν οι αντίπαλοί της τη "βασίλισσα" ξανά στο θρόνο της.

17562995


(Η Σερένα Γουίλιαμς έγκυος με το τρόπαιο στο Αυστραλιανό Όπεν - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / LUKAS COCH)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ