ΣΠΟΡ

NBA: Ο Κόμπε αποθεώνει το Γιάννη Αντετοκούνμπο (vids)

NBA: Ο Κόμπε αποθεώνει το Γιάννη Αντετοκούνμπο (vids)
Ο Κόμπε Μπράιαντ παραδέχεται ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα λάμψει στο NBA GETTY IMAGES / MIKE MCGINNIS

Η αντίστροφη μέτρηση για το NBA έχει ξεκινήσει και οι ομάδες παρουσίασαν τις εμφανίσεις για τη σεζόν 2017-2018. Στο Μιλγουόκι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρήκε την ευκαιρία να θυμηθεί τα νιάτα του και να μας δείξει τις ικανότητες του στο ποδόσφαιρο, ενώ ο Κόμπε Μπράιαντ εξήρε το ταλέντο του σε συνέντευξή του.

Η Ισπανόφωνη έκδοση του NBA ετοίμασε ένα αφιέρωμα στο Γιάννη Αντετοκούνμπ ενόψει της νέας χρονιάς. Συγκέντρωσε τις καλύτερες στιγμές του Giannis σε ένα χορταστικό βίντεο, που έχει τον τίτλο: "Μοιάζει να έχει έρθει από το μέλλον, είναι όμως ένας παίκτης του σήμερα".

2016 12 03T233001Z 200158477 NOCID RTRMADP 3 NBA BROOKLYN NETS AT MILWAUKEE BUCKS


(Αφιέρωμα στο Γιάννη Αντετοκούνμπο από το NBA - Πηγή: REUTERS / BENNY SIEU-USA TODAY SPORTS)

Περισσότερο όμως και από τα κατορθώματά του Greek Freak στο παρκέ, τα λογια του Κόμπε Μπράιαντ έρχονται να πιστοποιήσουν ότι είναι πολύ κοντά η ώρα, που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα γίνει ο κορυφαίος παίκτης στη Λίγκα. "Διαθέτει όλα τα προσόντα και τις φυσικές δυνάμεις, αλλά και την εξυπνάδα. Το μόνο ερωτηματικό είναι το πόσο πιστεύει στον εαυτό του και να συνεχίσει την προσπάθεια. Έχει το ταλέντο να γίνει ένας πραγματικά μεγάλος παίκτης" ήταν τα λόγια του πρώην All Star των Λέικερς.

2016 12 16T034646Z 182747119 NOCID RTRMADP 3 NBA CHICAGO BULLS AT MILWAUKEE BUCKS


(Θα γίνει κορυφαίος παίκτης ο Giannis σύμφωνα με τον Κόμπε Μπράιαντ - Πηγή: REUTERS / BENNY SIEU-USA TODAY SPORTS)

Και εκείνος παίζει μπάλα

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βέβαια δεν αγχώνεται. Συνεχίζει τη δουλειά στο γυμναστήριο και θυμίζει σε όλους, ότι το πρώτο του όνειρο (όπως είχε εκμυστηρευθεί στη συνέντευξη του πέρυσι στο CNN Greece) ήταν να παίξει μπάλα στο Champions League.

Λαμπρή "πρεμιέρα"

Η έναρξη του NBA είναι προγραμματισμένη για τις 17/10 με την αναμέτρηση Κλίβελαντ-Βοστώνη, ή Λεμπρόν vs Ίρβινγκ, αλλά οι φίλοι του μπάσκετ πήραν μια μικρή γεύση με την εντυπωσιακή παρουσίαση των εμφανίσεων των ομάδων της Λίγκας για τη σεζόν 2017/18.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ