Το «ευχαριστώ» της Σάκκαρη και το άλμα της για τη θέση Νο 50 της WTA
Ευχαριστήριο μήνυμα μέσω Instagram έστειλε η ελληνίδα τεννίστρια Μαρία Σάκκαρη «αποχαιρετώντας» έτσι το τουρνουά Wuhan Open στο οποίο εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις της.
Υπενθυμίζεται πως η Σάκκαρη έκλεψε τις εντυπώσεις, στο Premier τουρνουά της Κίνας, Wuhan Open, κερδίζοντας κατά σειρά τις Πουτίντσεβα, Βοζνιάκι, Βέσνινα και Κορνέ πριν αποκλειστεί από την Γαλλίδα Καρολίν Γκαρσία στα ημιτελικά της διοργάνωσης, ενώ αναμένεται να φτάσει από την θέση Νο 80 στο Νο 50.
Θα γίνει έτσι η πρώτη τενίστρια, μετά τη Λένα Δανιηλίδου, που θα μπει στην πρώτη 50αδα της παγκόσμιας κατάταξη της WTA.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, έστειλε το δικό της μήνυμα μέσω Instagram, «αποχαιρετώντας» το τουρνουά, γράφοντας «Ευχαριστώ Wuhan Open. Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία».
Πέθανε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Αθανάσιος Χειμάρας
18:28
Σουηδία: Η Ericsson σχεδιάζει να περικόψει περίπου 1.600 θέσεις εργασίας
18:23
Φάμελλος: Η κοινωνία δεν αναζητά καλύτερη προοδευτική αντιπολίτευση, αλλά κυβερνητική προοπτική
18:16
Δίκη Βαλυράκη: «Πιθανό να συνέβη κάτι περισσότερο από λεκτική αντιπαράθεση» ανέφερε μάρτυρας
18:05