ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το Mercedes me δημιουργεί μία νέα, σύγχρονη και διαδραστική σχέση οδηγού και αυτοκινήτου

Το Mercedes me δημιουργεί μία νέα, σύγχρονη και διαδραστική σχέση οδηγού και αυτοκινήτου

Πόσες φορές έχετε επιστρέψει στο αυτοκίνητό σας για να βεβαιωθείτε ότι πράγματι το έχετε κλειδώσει; Eίστε έτοιμοι για το αυριανό σας ταξίδι; Ελέγξτε την κατάσταση του αυτοκινήτου σας από το κινητό σας! Επίσης είναι βέβαιο πως έχετε σκεφτεί πόσο καλά θα ήταν αν υπήρχε ένας «φύλακας άγγελος» που θα μπορούσε να σας βοηθήσει γρήγορα και αποτελεσματικά αν τυχόν σας συμβεί κάτι στο δρόμο ώστε να νοιώθετε πάντα ασφαλείς. Ή να υπήρχε ένα τρόπος να αξιοποιήσετε δημιουργικά το χρόνο που περνάτε στο αυτοκίνητό σας, να είσαστε online με όλα όσα σας ενδιαφέρουν ώστε να μπορείτε μετά να έχετε περισσότερο χρόνο ελεύθερο. Για να φάτε π.χ. κάπου ωραία ή να δείτε μια καλή ταινία και ακόμα καλύτερα να τα οργανώνατε εν κινήσει. Από το αυτοκίνητό σας, γρήγορα, άμεσα και με ασφάλεια.

Όλα αυτά και άλλα πολλά μπορεί πλέον να τα έχει κανείς στη διάθεσή του με έναν πολύ απλό τρόπο: κάνοντας μια εγγραφή στο www.mercedes.me, μέσω της πλατφόρμας Mercedes.me portal, που διατίθεται και σαν εφαρμογή για smartphones και αποκτώντας πρόσβαση στις premium ψηφιακές υπηρεσίες που έχει δημιουργήσει η Mercedes-Benz. Οι οποίες είναι απόλυτα προσωποποιημένες και προσαρμοσμένες στις ανάγκες, τις απαιτήσεις και τα ενδιαφέροντά του και εξασφαλίζουν τη συνεχή σύνδεσή του με το αυτοκίνητό του και του αυτοκινήτου με το διαδίκτυο και το περιβάλλον.

Έτσι μπορεί να δει κανείς στο smartphone του μια πλήρη αναφορά για την κατάσταση του αυτοκινήτου του. Από το αν τα παράθυρα είναι κλειστά μέχρι τη θέση που είναι σταθμευμένο, ενώ μπορεί να ενεργοποιήσει π.χ. τον κλιματισμό για να έχει δροσίσει ή ζεσταθεί η καμπίνα πριν μπει μέσα ο ίδιος και οι επιβάτες του. Ή αν πρόκειται για κάποιο plug-in υβριδικό μοντέλο ή αργότερα για κάποιο ηλεκτρικό να ρυθμίσει τη φόρτισή του, προκειμένου να είναι πιο αποτελεσματική και πιο συμφέρουσα οικονομικά.

14C190 02

Όταν μπει στο αυτοκίνητο υιοθετούνται άμεσα οι προσωπικές του ρυθμίσεις και προτιμήσεις, ενώ αν σχεδιάζει κάποιο ταξίδι μπορεί να το προγραμματίσει οnline αλλά και να έχει στη διάθεσή του π.χ. έναν ψηφιακό τουριστικό οδηγό. Ταυτόχρονα μπορεί να αισθάνεται ήρεμος και ασφαλής, καθώς ότι και αν συμβεί θα δεχθεί άμεση βοήθεια. Είτε πρόκειται για βλάβη είτε για ατύχημα. Σε κάθε περίπτωση ειδοποιείται το Κέντρο Αντιμετώπισης Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης της Mercedes-Benz, που κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες. Από την κλήση οδικής βοήθειας μέχρι την ενεργοποίηση των υπηρεσιών διάσωσης.

14C190 01

Όσο ο οδηγός κινείται με το αυτοκίνητό του μπορεί να διεκπεραιώνει τις υποχρεώσεις του χρησιμοποιώντας, με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς να αποσπάται η προσοχή του από το δρόμο, κάποιες από τις λειτουργίες του Office ή να μετέχει σε τηλεδιάσκεψη. Μάλιστα επειδή και τα πλέον εξελιγμένα σύγχρονα αυτοκίνητα όπως αυτά της Mercedes-Benz χρειάζονται κάποια στιγμή συντήρηση μπορεί να ρυθμίσει τα πάντα online σε σύνδεση με έναν Εξουσιοδοτημένο Αντιπρόσωπο ή Eξουσιοδoτημένο επισκευαστή της μάρκας. Και επειδή η συντήρηση παίζει καθοριστικό ρόλο, ειδικά όταν αποφασίσει να αλλάξει τη Mercedes-Benz το με ένα άλλο καινούργιο μοντέλο, τα πάντα καταγράφονται και διατηρούνται στα αρχεία της εταιρείας.

14C190 04

Μάλιστα στο άμεσο μέλλον, μιας και οι premium ψηφιακές υπηρεσίες του Mercedes me συνεχώς διευρύνονται και εμπλουτίζονται, θα μπορεί να πάρει online πληροφορίες και προσφορές για τη χρηματοδότηση ή τη χρονομίσθωση μιας καινούργιας Mercedes-Benz. Ή ακόμα και για τη μετακίνηση μέσω car sharing σε πολλές μεγάλες πόλεις του κόσμου.

Το βέβαιο είναι πως τόσο οι υπάρχουσες όσο και οι μελλοντικές υπηρεσίες του Mercedes me θα έχουν στο επίκεντρό τους τον άνθρωπο και τη διευκόλυνσή του.

14C190 05

ΔΗΜΟΦΙΛΗ