ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

H Rolls Royce Boat Tail είναι το πιο ακριβό αυτοκίνητο του κόσμου

H Rolls Royce Boat Tail είναι το πιο ακριβό αυτοκίνητο του κόσμου

H Rolls Royce, όπως άλλωστε κάθε κατασκευαστής αυτής της κατηγορίας τιμής, είναι έτοιμη να υλοποιήσει κάθε επιθυμία των πελατών της. Για αυτό το λόγο άλλωστε ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες πλέον διαθέτει και τμήμα αμαξοποιίας, για την κατασκευή αμαξωμάτων κατόπιν παραγγελίας, ενώ παρουσίασε και ένα μοντέλο αυτής της λογικής.

Πρόκειται για το πρώτο μιας τριάδας που βασίζεται στη Phantom και άρχισε να εξελίσσεται πριν από και τριετία. Ονομάζονται Rolls Royce Boat Tail, κάθε ένα θα έχει το δικό του στυλ και χαρακτήρα, ενώ όλα είναι εμπνευσμένα από τα γιότ πολυτελείας, ειδικά αυτά του παρελθόντος.

Το τελευταίο είναι εμφανές κυρίως στο πίσω μέρος, όπου εκεί που βρισκόταν κανονικά το κάλυμμα του πορτμπαγκάζ υπάρχουν πάνελ που όταν αφαιρεθούν αποκαλύπτονται όλα όσο χρειάζεται κανείς για ένα πικ-νικ αντάξιο του.. αυτοκινήτου. Από ασημένια μαχαιροπήρουνα και πιάτα από πανάκριβη πορσελάνη μέχρι τραπεζάκια και ψυχόμενες θήκες για σαμπάνια.

Φυσικά δεν λείπει το (πολύ) ξύλο, ενώ όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της μάρκας «όλα είναι χειροποίητα και σχεδιασμένα ειδικά για αυτό το πολύ ξεχωριστό αυτοκίνητο».

Η οροφή της Boat Tail αφαιρείται τελείως και αποκαλύπτεται ένα διάκοσμος που είναι απόλυτα εναρμονισμένος με το γαλάζιο χρώμα του αμαξώματος. Επίσης υπάρχουν δύο ρολόγια της ελβετικής Bovet 1822, ένα αντρικό και ένα γυναικείο για το ζευγάρι που παρήγγειλε το αυτοκίνητο, τα οποία είτε φορούνται στον καρπό είτε τοποθετούνται στο ταμπλό. Στο ντουλαπάκι υπάρχει και μια ειδική θήκη για ένα επίσης συλλεκτικό στυλό της Montblanc.

Για να γίνουν όλα αυτά πραγματικότητα απαιτήθηκε ένα ποσό της τάξη των 23 εκατομμυρίων ευρώ, γεγονός που καθιστά την Rolls Royce Boat Tail το πιο ακριβό σύγχρονο αυτοκίνητο που μπορεί να παραγγείλει κανείς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ