55o Ράλι Ακρόπολις: Μεγάλος νικητής ο Kalle Rovanpera
O Kalle Rovanpera με συνοδηγό τον Jonne Halttunen και με το Toyota Yaris WRC ήταν οι μεγάλοι νικητές του 55ου Ράλι Ακρόπολις, που όπως έχουμε γράψει επέστρεψε στο καλεντάρι του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος μετά από 8 ολόκληρα χρόνια.
Μια επιστροφή που ήταν εντυπωσιακή από όλες τις απόψεις και ειδικά στην υπερ-ειδική της πρώτης μέρας στην Πλατεία Συντάγματος.

Οι ειδικές των συνολικά σχεδόν 300 χιλιομέτρων ήταν σκληρές και απαιτητικές, όπως άλλωστε περιμένει κανείς από ένα Ακρόπολις, ενώ ο Rovanpera είχε από την αρχή το momentum και έδειξε τις προθέσεις του.

Στη δεύτερη θέση τερμάτισαν οι Ott Tanak-Martin Jarveoja με το Hyundai i20 Coupe WRC, ενώ στο βάθρο ανέβηκαν και οι Sebastien Ogier-Julien Ingrassia (Toyota Yaris WRC) που με την 3η τους θέση στο Ακρόπολις είναι πλέον αδιαφιλονίκητο φαβορί για το φετινό τίτλο.
Πρώτοι Έλληνες, στην 20η θέση οι Κεχαγιάς- Τσαούσογλου με το Skoda Fabia.

«Νταντάδες της Γειτονιάς»: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα - Ποιοι δικαιούνται 500 ευρώ για κάθε παιδί
04:00
Έως τις 30 Απριλίου ανοιχτή η πλατφόρμα για τις αιτήσεις Fuel Pass - Τα ποσά ανά περιοχή
03:00
ΔΥΠΑ: Συνεχίζονται τα εργαστήρια ομαδικής συμβουλευτικής - Πώς δηλώνετε συμμετοχή
02:00
Youth Pass: Σε εξέλιξη η υποβολή αιτήσεων - Ποιες δαπάνες επιτρέπονται
01:00