ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πορτοκαλί εσωτερικό για χάρη του εντυπωσιασμού…

Πορτοκαλί εσωτερικό για χάρη του εντυπωσιασμού…

Η λογική των βελτιωτών είναι να προσφέρουν κάτι παραπάνω από τις στάνταρ εκδόσεις γνωστών μοντέλων, είτε πρόκειται για την εξωτερική τους εμφάνιση, το διάκοσμο στο εσωτερικό τους, την ισχύ του κινητήρα τους ή τον εξοπλισμό τους.

Στην προσπάθειά τους να ξεχωρίσουν είναι αναμενόμενο να καταφύγουν και στην υπερβολή, κάτι που έκανε και η γνωστή Brabus με τη Maybach 800 GLS, που βασίζεται στην αντίστοιχη Mercedes-Maybach και η οποία έχει, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες μας εσωτερικό επενδεδυμένο πλήρως με δέρμα χρώματος… πορτοκαλί.

Επιλογή που μάλλον ξενίζει και ενδεχόμενα θα επιλεγεί από ελάχιστους αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση τη δουλειά της, που είναι η προσέλκυση της προσοχής, την κάνει και με το παραπάνω.

Το πορτοκαλί εσωτερικό δεν είναι όμως το μόνο στοιχείο εντυπωσιασμού της Brabus GLS 800. Είναι και η απόδοση του κινητήρα της, του bi-turbo V8 των 4.000 κυβικών που χάρη στους καινούργιους υπερσυμπιεστές του με την αυξημένη στα 1,6 bar πίεση υπερπλήρωσης έχει φτάσει τους 800 ίππους και τα 950 Nm. Αύξηση σημαντική σε σχέση με τις στάνταρ τιμές των 558 ίππων και των 730 Nm.

Σημαντικά βελτιωμένες είναι και οι επιδόσεις, καθώς το βαρύ SUV των 2,8 τόνων φτάνει από στάση τα 100 χλμ./ ώρα σε μόλις 4,5 δεύτερα, ενώ η τελική του ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 300 χλμ./ ώρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ