ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τώρα τα ηλεκτρικά hypercars γίνονται και εξάτροχα

Τώρα τα ηλεκτρικά hypercars γίνονται και εξάτροχα
Το ηλεκτρικό υπερ- αυτοκίνητο, Hyper-GT, θα έχει σαφώς πάνω από 2.000 ίππους

Η Hennessey φαίνεται πως έχει πλάνα και για την ηλεκτροκίνηση. Πλάνα τα οποία περιλαμβάνουν ένα ηλεκτρικό υπερ- αυτοκίνητο, Hyper-GT το ονομάζει η αμερικανική εταιρεία, που θα έχει σαφώς πάνω από 2.000 ίππους.

Το ιδιαίτερο του Project Deep Space, όπως ονομάζεται, είναι οι συνολικά 6 τροχοί του. Κάτι που σημαίνει πως μεγάλο θα είναι και το μήκος του, που θα ξεπερνά σαφώς τα 6,0 μέτρα. Η βάση του θα είναι ένα ειδικά εξελιγμένο πλαίσιο, ενώ περίεργη θα είναι και η διάταξη των θέσεων.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Hennessey οι θέσεις στο εσωτερικό του θα είναι σε διάταξη διαμαντιού, με οδηγό και συνοδηγό να κάθονται στο κέντρο και οι δύο επιβάτες στη μέση και στα άκρα. Έτσι προκύπτουν άνετοι χώροι για όλους τους επιβάτες, αλλά και χώρος για την τοποθέτηση μιας μεγάλης μπαταρίας που πάλι σύμφωνα με την αμερικανική εταιρεία θα εξασφαλίζει «απίστευτη αυτονομία».

Και θα τροφοδοτεί με ενέργεια συνολικά 6 ηλεκτροκινητήρες, που θα του επιτρέπου να είναι το πιο γρήγορο παγκοσμίως από στάση έως τα 200 μίλια την ώρα που αντιστοιχούν σε 322 χλμ./ ώρα.

Η Hennessey σκοπεύει να κατασκευάσει συνολικά 105 Project Deep Space, με τιμή 3,0 εκατομμυρίων ευρώ το καθένα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ