Ο Schwarzenegger ως Δίας στο διαφημιστικό της BMW στο Super Βowl
Το Super Βowl, το οποίο φέτος θα διεξαχθεί στις 13 Φεβρουαρίου στο Στάδιο SoFi του Λος Άντζελες μεταξύ των Cincinnati Bengals και Los Angeles Rams, είναι το πιο σημαντικό αθλητικό γεγονός των ΗΠΑ. Με εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας.
Λογικό είναι και οι διαφημίσεις που προβάλλονται κατά τη διάρκεια του Super Βowl να είναι υπερπαραγωγές και πανάκριβες, με πολλές από αυτές να αφορούν αυτοκίνητα.

Φέτος και μετά από μια εφταετία απουσίας επιστρέφει στο Super Βowl και η ΒΜW, με πρωταγωνιστή, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, τον Arnold Schwarzenegger στο ρόλο του Δία, ενώ κατά πάσα πιθανότητα στο ρόλο της Ήρας θα είναι η Salma Hayek.

Αυτό που θα προβάλλει η γερμανική εταιρεία θα είναι φυσικά κάποιο από τα καινούργια ηλεκτρικά της μοντέλα και μάλλον η πανίσχυρη iX M60 με τους έως και 619 ίππους.
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Σύμη λόγω λειψυδρίας - Αίτημα και από την Αστυπάλαια
10:12
ΗΠΑ: Αγωνία για τη μητέρα δημοσιογράφου του NBC - Εξετάζουν το σενάριο της απαγωγής
10:03
Τροχαίο δυστύχημα στη Θηβών - Χαλκίδας μετά από σφοδρή σύγκρουση οχημάτων: Νεκρός ένας 57χρονος
09:56
Το γιγαντιαίο μνημείο που χτίστηκε για την αιωνιότητα – Kαι στέκεται ακόμη 1.700 χρόνια μετά
09:50