ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

H ανανέωση της σειράς 1 στα προσεχώς της BMW

H ανανέωση της σειράς 1 στα προσεχώς της BMW
Η καινούργια εκδοχή της πιο μικρής των BMW θα ξεχωρίζει από το επανασχεδιασμένο εμπρός της μέρος με τη μεγαλύτερη μάσκα και τον καινούργιο προφυλακτήρα, ενώ πιο σημαντικές θα είναι οι αλλαγές στο εσωτερικό της

Η BMW υιοθετεί στα νέα της μοντέλα, αλλά και σε αυτά που ανανεώνει στοιχεία που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στα ηλεκτρικά της της νέας γενιάς.

Σε αυτήν τη λογική η σειρά 1 που αισίως συμπληρώνει τρία χρόνια παρουσίας δεν θα αποτελέσει την εξαίρεση, ενώ για την περίσταση αισθητικό πρότυπο θα είναι η σειρά 2 Active Tourer.

Έτσι λοιπόν η καινούργια εκδοχή της πιο μικρής των BMW θα ξεχωρίζει από το επανασχεδιασμένο εμπρός της μέρος με τη μεγαλύτερη μάσκα και τον καινούργιο προφυλακτήρα, ενώ πιο σημαντικές θα είναι οι αλλαγές στο εσωτερικό της.

Όπου ναι μεν η κονσόλα θα μεγαλώσει αλλά την παράσταση θα κλέβει το Curved Display. Η κυρτή οθόνη που αποτελείται από τον ψηφιακό πίνακα οργάνων των 10,25 ιντσών και από την οθόνη αφής των 10,7 ιντσών του συστήματος infotainment.

Από πλευράς κινητήρων η πιο σημαντική προσθήκη θα είναι οι δύο plug-in υβριδικές εκδόσεις των 1.500 κυβικών που παρουσιάστηκαν στη σειρά 2. Έτσι και εδώ θα υπάρχουν οι τετρακίνητες 125e και 130e xDrive με συνδυαστική απόδοση 245 και 326 ίππων αντίστοιχα.

Κορυφαία έκδοση της ανανεωμένης σειράς 1 θα είναι η Μ135i, που κατά πάσα πιθανότητα θα ξεπεράσει τους 306 ίππους που αποδίδει τώρα ο τετρακύλινδρος turbo της των 2.000 κυβικών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ