ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτοκινητο: Σε πόση ώρα πουλήθηκαν όλα τα Citroen Ami Buggy;

Αυτοκινητο: Σε πόση ώρα πουλήθηκαν όλα τα Citroen Ami Buggy;

Το Ami είναι το πιο μικρό ηλεκτρικό της Citroen και προορίζεται, χάρη στις λιλιπούτειες εξωτερικές του διαστάσεις και το μικρό ηλεκτροκινητήρα του, για μετακινήσεις μέσα στην πόλη.

Αυτό βέβαια δεν εμπόδισε τη γαλλική εταιρεία να παρουσιάσει μια ειδική έκδοσή, με καλοκαιρινή αύρα. Το Ami Buggy όπως ονομάζεται δεν έχει πόρτες και έχει οροφή από ύφασμα, ενώ έχει και αρκετές λεπτομέρειες στο αμάξωμά του που του εξασφαλίζουν ένα πιο περιπετειώδες look.

H παραγωγή του θα είναι περιορισμένη, καθώς θα κατασκευαστούν μόλις 50, τα οποία μάλιστα αναρτήθηκαν προς πώληση στο site της Citroen την 21η Ιουνίου. Συνολικά εκδήλωσαν 1.800 υποψήφιοι πελάτες το ενδιαφέρον τους αλλά η συντριπτική πλειοψηφία έμεινε με τη… χαρά καθώς τα 50 διαθέσιμα Ami Buggy πουλήθηκαν μέσα σε μόλις 18 λεπτά.

Οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου έτσι ώστε κάποιοι από τους ιδιοκτήτες να προλάβουν και το φετινό καλοκαίρι, ενώ η επιτυχία του εγχειρήματος εγγυάται την επανάληψή του. Είτε με το Buggy είτε με κάποια άλλη ειδική έκδοση του Ami.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ