ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

To Fastback είναι το SUV κουπέ της Fiat και μπορεί να το δούμε στα μέρη μας

To Fastback είναι το SUV κουπέ της Fiat και μπορεί να το δούμε στα μέρη μας
Οπτικά το Fiat Fastback έχει ένα ενδιαφέρον σχήμα που φέρνει λίγο και σε BMW X4, ενώ το εσωτερικό του μπορεί να μην έχει ακόμα αποκαλυφθεί αλλά θα βασίζεται εκτός απροόπτου σε αυτό του Pulse

Το Fiat Fastback μετά από μερικά teasers παρουσιάστηκε επίσημα. Πρόκειται για ένα SUV κουπέ με μήκος 4,10 μέτρων που προορίζεται αρχικά για την αγορά της Νότιας Αμερικής, χωρίς όμως κάτι να αποκλείει το ότι μπορεί να το δούμε και στην Ευρώπη.

Άλλωστε κάτι αντίστοιχο έκανε και η VW με το Nivus που περνώντας τον Ατλαντικό μετονομάστηκε σε Taigo, ενώ σε αυτό συνηγορεί και η γενικά η κατηγορία των SUV κουπέ

Οπτικά το Fiat Fastback έχει ένα ενδιαφέρον σχήμα που φέρνει λίγο και σε BMW X4, ενώ το εσωτερικό του μπορεί να μην έχει ακόμα αποκαλυφθεί αλλά θα βασίζεται εκτός απροόπτου σε αυτό του Pulse. Έτσι αναμένεται να έχει ψηφιακό πίνακα οργάνων 7,0 ιντσών και οθόνη αφής 10,1 ιντσών για το σύστημα infotainment.

Όσο για τους χώρους στο εσωτερικό του μια πρώτη, καλή ένδειξη αποτελεί το πορτμπαγκάζ των 370 λίτρων.

Η γκάμα των κινητήρων του θα ξεκινά με τον τρικύλινδρο turbo των 1.000 κ.εκ. και των 130 ίππων και θα συνεχίζει με τον επίσης turbo 1.300 των 185 ίππων. Ανάλογα με την έκδοση θα υπάρχει είτε χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων είτε αυτόματο CVT, ενώ κινητήριοι τροχοί θα είναι αποκλειστικά οι εμπρός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ