ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτοκίνητο: Το νέο supercar της Alfa Romeo σχεδόν ξεπούλησε πριν καν παρουσιαστεί

Αυτοκίνητο: Το νέο supercar της Alfa Romeo σχεδόν ξεπούλησε πριν καν παρουσιαστεί
Το ότι η Alfa Romeo θα παρουσιάσει ένα καινούργιο supercar, που κατά κάποιον τρόπο θα μπορούσε να είναι η διάδοχος της 8C είναι γνωστό. Μάλιστα ήδη αναφέρεται ως 6C

Το ότι η Alfa Romeo θα παρουσιάσει ένα καινούργιο supercar, που κατά κάποιον τρόπο θα μπορούσε να είναι η διάδοχος της 8C είναι γνωστό. Μάλιστα ήδη αναφέρεται ως 6C.

Αυτό που δεν είναι γνωστό, τουλάχιστον στους πολλούς, είναι ότι η ιστορική ιταλική εταιρεία έχει ήδη λάβει τόσες προ-παραγγελίες και προκαταβολές που η υποτιθέμενη παραγωγή έχει σχεδόν προ-πωληθεί.

Το ακόμα πιο ενδιαφέρον εδώ είναι πως το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν έχει πάρει καν το πράσινο φως από την Stellantis, τον όμιλο στον οποίο ανήκει η Alfa Romeo. Κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, όπως ανέφερε και ο επικεφαλής της Jean-Philippe Imparato.

Ο οποίος είπε επίσης «αν πάρεις μια τέτοια απόφαση τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο οι άλλοι θα θεωρήσουν πως απλά τρελάθηκες».

Το τελευταίο αποτελεί μια ισχυρή ένδειξη πως η top Alfa Romeo δεν θα είναι ηλεκτρική, αλλά θα κινείται από ένα σύνολο βενζίνης. Κατά πάσα πιθανότητα από το V6 των σχεδόν 3.000 κυβικών που χρησιμοποιείται και στις εκδόσεις Quadrifoglio των Giulia και Stelvio και φτάνει μέχρι και τους 540 ίππους στις πιο σπέσιαλ Giulia GTA και GTAm.

Το αν στην 6C θα έχει και κάποιας μορφής ηλεκτρική υποβοήθηση θα φανεί στην πορεία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ