Το επόμενο Audi R8 θα είναι ηλεκτρικό
Ανανεώθηκε:
Το super car της Audi, το R8, έχει τελειώσει ευδοκίμως την υπηρεσία του, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα έχει διάδοχο. Ο οποίος θα είναι, όπως πολύ σωστά… μαντέψατε ηλεκτρικός.
Σύμφωνα με πληροφορίες η γερμανική εταιρεία έχει στο πρόγραμμα εξέλιξής της και μια ειδική αρχιτεκτονική για σπορ ηλεκτρικά μοντέλα περιορισμένης παραγωγής.

Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά ανέφερε υπεύθυνος της γερμανικής εταιρείας το συγκεκριμένο πλαίσιο θα διαθέτει στοιχεία και από τις συμβατικές πλατφόρμες της μάρκας, συνδυάζοντας κατά κάποιον τρόπο τον κόσμο που φεύγει με αυτόν που έρχεται.

Προκειμένου φυσικά να υπάρχει και μείωση του κόστους, ενώ η ισχύς ενός μελλοντικού ηλεκτρικού Audi R8 θα μπορούσε να φτάνει μέχρι και τους 1.700 ίππους.

Βουλγαρία: Παράνομη μονάδα παραγωγής κάνναβης ανακαλύφθηκε σε πρώην ορυχείο ψευδάργυρου
20:16
Η κυβέρνηση προχωρά στην σύσταση Ειδικής Γραμματείας Ορεινών Περιοχών – Ποιος είναι ο επικεφαλής της
20:08
Σε θετικό κλίμα η τριμερής Ελλάδας - Τουρκίας - Βουλγαρίας για το μεταναστευτικό
19:59
Πότε έρχεται το επόμενο τριήμερο - Αναλυτικά οι αργίες για το 2026
19:49