STYLE

Γκουέν Στεφάνι: Αυτή είναι η χειρότερη ημέρα της ζωής μου

Γκουέν Στεφάνι: Αυτή είναι η χειρότερη ημέρα της ζωής μου

Tην γνωρίσαμε όταν μας παρότρυνε να μην μιλάμε (βλ. Don't Speak των No Doubt). Από τότε η Γκουέν Στεφάνι άλλαξε μπάντα, έκανε σόλο καριέρα, παντρεύτηκε, έγινε μητέρα, επιτυχημένη βασίλισσα της ποπ σκηνής. Μετά χώρισε αναπάντεχα και η επόμενη Στεφάνι άρχισε την επέλαση της.

Σήμερα η 46χρονη τραγουδίστρια έχει νέο σύντροφο, μια καριέρα που δεν ασθμαίνει και για τον Αύγουστο του 2016 ποζάρει στο φακό του Alexi Lubomirski στο περιοδικό Harper's Bazaar.

Στη συνέντευξη που συνοδεύει την παρουσίαση της στο περιοδικό μόδας η Στεφάνι είναι ειλικρινής και αναφέρεται στη χειρότερη μέρα στη ζωή της.

Ήταν στις 9 Φεβρουαρίου 2015 όταν και έμαθε ότι ο επί 14 χρόνια σύζυγός της, Γκάβιν Ρόσντειλ, την απατούσε με τη νταντά των παιδιών τους.

"Ήταν εξωφρενικό γιατί, όχι μόνο διαλύθηκε η οικογένειά μου, αλλά τώρα βλέπω τα παιδιά μου τις μισές μόνο μέρες. Ας πούμε, εγώ σε τι έχω φταίξει; Το μόνο που ήθελα όλη μου τη ζωή ήταν να κάνω παιδιά και να παντρευτώ, να είμαι σαν τους γονείς μου" λέει η Στεφάνι.

"Σήμερα είμαι σε μια φάση της ζωής μου που νιώθω πως κάνω αυτό που πρέπει να κάνω. Κάθε μέρα είναι τέχνη. Κάποιες μέρες είναι πολύ κακές, κάποιες είναι πολύ καλές" λέει με τον σύντροφο της, Μπλέικ Σέλτον, πρωταγωνιστή στη μουσική σκηνή της κάντρι των ΗΠΑ να την χειροκροτεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ