ΜΟΔΑ

Η Lily Aldridge φοράει μόνο Louboutin

Η Lily Aldridge φοράει μόνο Louboutin

Για πολλούς είναι μια κανονική γυναίκα που δεν δικαιολογεί τη φήμη και την καριέρα της. Για άλλους είναι μια κανονική γυναίκα που έχει εκείνη την ποιότητα να μεταμορφώνεται σε vixen του ερωτισμού αρκεί να φοράει τα απαραίτητα αξεσουάρ.

Για μερικούς -ελάχιστους- είναι μια σύζυγος ενός ρόκερ (του frontman των Κings Of Leon) και μητέρα ενός 4χρονου κοριτσιού, της Dixie Pearl που ήδη έχει ποζάρει για το περιοδικό Vogue. Στις δημόσεις εμφανίσεις της η Lily Aldridge φοράει χαλαρά top, χαμηλά παπούτσια και κάποιο αξεσουάρ που αποδεικνύει ότι ξέρει σε ποια ετικέτα επενδύει για το προσωπικό στιλ της.

Στις φωτογραφίσεις της για περιοδικά που αναδεικνύουν τον αισθησιαμό της μόδας κλείνοντας πονηρά το μάτι σε γυναίκες που αγαπάνε τη γαλλική Vogue και τους άντρες που τις εκτιμούν, σαν το Lui Magazine που εδώ και δεκαετίες χαρίζει ονειρώξεις σε αναγνώστες με γαλλική παιδεία η καλιφορνέζα Aldridge φοράει γόβες με κόκκινο πάτο και μερικά ακόμη υφάσματα για να αποπλανήσει τις εντυπώσεις γιατί εαν το πρωί είναι Άγγελος της Victoria's Secret τα βράδια είναι Δαίμονας των μπουλβάρ που σε βγάζουν στα Crazy Horse και ακόμη παραπέρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ