ΜΟΔΑ

«Οι Καρντάσιαν είναι δικό μου δημιούργημα» και άλλα 4 πράγματα που είπε η Τζένιφερ Λόπεζ στο περιοδικό W

«Οι Καρντάσιαν είναι δικό μου δημιούργημα» και άλλα 4 πράγματα που είπε η Τζένιφερ Λόπεζ στο περιοδικό W

Αν και έχει βγει αλώβητη από τρία διαζύγια, η JLo εξακολουθεί να θέλει να γεράσει μαζί με κάποιον. Ίσως και με τον Κάπερ Σμάρτ, τον μικρότερο σε ηλικία σύντροφο της που αποδεικνύεται μεγάλος στις προθέσεις του απέναντι της.

Φωτογραφημένη από τους Inez van Lamsweerde & Vinoodh Matadin για το τεύχος Μαίου του περιοδικού W η 46χρονη Λατίνα μοιάζει αειθαλής, μια ντίβα με λαϊκές καταβολές που αποδεικνύει ότι μπορεί να κάνει τα πάντα. Να χορεύει, να τραγουδάει, να είναι ηθοποιός στον κινηματογράο και τη μικρή οθόνη, να χρίζεται βασίλισσα του Λας Βέγκας και να είναι η μητέρα 2 οκτάχρονων πλέον αγοριών.

Μιλώντας ειλικρινά στο περιοδικό μόδας η Λόπεζ αποκάλυψε πολλά. Πέρα από την πίστη της στο ρομάντζο (το Notebook είναι η αγαπημένη της ταινία) η JLo μοιράζεται μαζί μας τα παρακάτω:

Της ήταν εξαιρετικά δύσκολο να μείνει φίλη με τον πατέρα των παιδιών της

Οι δυσκολίες στη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της Marc Anthony μετά το διαζύγιό την ταλαιπώρησαν πολύ. "Οι αποτυχίες στα προσωπικά μου με πόνεσαν" λέει. "Όταν ο γάμος μου τελείωσε, δεν έβρισκα έυκολα τη δύναμη για συγχώρεση. Είχα ονειρευτεί κάτι άλλο" πρόσθεσε. Τα δίδυμα Max και Emme την βοήθησαν "να κάνει τα πράγματα σωστά" αν και γνώριζε από νωρίς ότι ο γάμος τους ήταν προβληματικός. "Ο Marc Anthony είναι ο πατέρας των παιδιών μου και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ.

Της είναι πολύ δύσκολο να απορρίπτει προτάσεις

"Έχω μεγάλο πρόβλημα να λέω όχι. Μου είναι δύσκολο να μην φέρνω εις πέρας όσα μου προτείνουν".

Οι άοκνες εργασιακές της συνθήκες έχουν να κάνουν με εμάς

"Οι άνθρωποι εξακολουθούν να εντυπωσιάζονται όταν αντιλαμβάνονται ότι πέρα από 'όμορφη' είναι έξυπνη. Ζούμε σε ένα ανδροκρατούμενο σύμπαν. Οι γυναίκες πρέπει να αποδεικνύουν τον εαυτό τους ξανά και ξανά. Οι άνθρωποι με υποτιμούν... Το διασκεδάζω πολύ όταν τους βγάζω ψεύτες".

Τα οπίσθια της είναι ο πλούτος της

"Πιστεύω ότι άνοιξα το δρόμο στις Kαρντάσιαν. Ακόμη μια πρωτιά που χάρισα στον κόσμο".

Διαβάστε ολοκληρη τη συνέντευξη εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ