ΜΟΔΑ

Η Cara Delevingne ξέρει τι θα φορέσεις το φθινόπωρο του 2016

Η Cara Delevingne ξέρει τι θα φορέσεις το φθινόπωρο του 2016

H 23χρονη αστή από το Χάμερσμιθ του Λονδίνου είναι το κορίτσι των καιρών και μπλέκει συνέχεια σε νέες περιπέτειες. Είτε παλεύοντας με επιτυχία την κατάθλιψη, είτε ποζάροντας με χρωματιστές δημιουργίες των οίκων μόδας για Φθινόπωρο/Χειμώνα 2016 στο περιοδικό W, είτε υποδυόμενη την Enchantress στην Ομάδα Αυτοκτονίας δίπλα από την Margot Robbie.

Φωτογραφημένη από τον ερωτευμένο με τη μόδα φακό του Mario Sorrenti για το διπλό τεύχος του περιοδικού, επιλέγοντας μια κόκκινη δημιουργία του οίκου Saint Laurent για να περάσει στο παρασύνθημα.

Στο editorial μόδας, η Cara Delevingne φοράει labels όπως τα Prada, Balenciaga και Dior και στη συνέντευξη που συνοδεύει το editorial προτίμησε να μιλήσει για την νέα τέχνη της, αυτή της έβδομης τέχνης.

"Δεν ξέρω τι με έπιασε αλλά έγινα έξαλλη στην audition και έτσι κέρδισα το ρόλο" λέει ενώ εξομολογείται και μια παράλογη δοκιμασία που έφερε εις πέρας με επιτυχία.

"Δεν μου είχαν δώσει κάποιο σενάριο, μου ζήτησαν να βρω ένα δάσος, να γδυθώ και να αρχίζω να τρέχω κάτω από το σελονόφως. Το έκανα. Θα ήταν πραγματικά αστείο για όποιον τυχαία βρισκόταν εκεί γύρω. Ούρλιαζα σαν λύκος" λέει και μετά φόρεσε τις εκπελτυσμένες δημιουργίες της μόδας την επόμενη σεζόν αυτή η Κοκκινοσκουφίτσα του κόσμου με στιλ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ