ΜΟΔΑ

H γάτα του Λάγκερφελντ, Choupette, δική σας

H γάτα του Λάγκερφελντ, Choupette, δική σας

Είναι η βασίλισσα των pussy στη μόδα και ως τέτοια ετοιμάζεται να εισβάλει σε κάθε σαλόνι, σε εκδοχή λούτρινη.

Ο Καρλ Λάγκερφελντ συνεργάστηκε με τη γερμανική εταιρία παιχνιδιών Steiff για τη δημιουργία λούτρινης εκδοχής της αγαπημένης του συντρόφου, της γάτας Βιρμανίας που ακούει στο όνομα Choupette. Από την εταιρία θα κυκλοφορήσουν, σε περιορισμένη έκδοση, 2.000 γάτες, μεγέθους 40 εκατοστών, με τα μπλε μάτια, το απαλό ολόλευκο τρίχωμα, μαζί με ένα μαύρο ποντίκι από δέρμα με μαγνήτη και την ετικέτα της μάρκας στο αυτί.

"Η Choupette είναι τόσο διάσημη και όμορφη γάτα, γι’ αυτό όταν μου έκαναν την πρόταση δεν εξεπλάγην" είπε ο διάσημος Γερμανός σχεδιαστής μόδας. "Η Steiff είναι η τέλεια επιλογή για αυτό το είδος της συνεργασίας. Είναι η μόνη εταιρεία που διαθέτει την απαιτούμενη εμπειρία για να τονίσει την ακραία και απόλυτη φινέτσα αυτής της νεαρής πριγκίπισσας" υπογράμμισε ο Κάιζερ της μόδας.

Από εχθροί, φίλοι; O Λάγκερφελντ εκθειάζει την Καρντάσιαν για το στιλ

Όσοι όμως θέλουν να αποκτήσουν τη δική τους γάτα Βιρμανίας, που μοιάζει με τη Choupette τα παιχνίδια θα πωλούνται αποκλειστικά από τα καταστήματα Karl Lagerfeld και το ηλεκτρονικό κατάστημα Karl.com από τον ερχόμενο Μάιο έναντι 499 ευρώ. Αργότερα θα πωλούνται και από τα καταστήματα της Steiff και άλλα καταστήματα ρούχων και παιχνιδιών αναφέρει το Ηarper's Bazaar.

O Aλμπέρτο Τζιακομέτι έμπνευση για τον Λάγκερφελντ στη Chanel

Λίγα περισσότερα νιαρ για τη Choupette;

Η γάτα Βιρμανίας αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη δική της capsule συλλογή.

Το εξώφυλλό της στο περιοδικό Harper's Bazaar που κυκλοφόρησε σε περιορισμένη έκδοση εξαντλήθηκε μέσα σε λιγότερο από μία μέρα.

Ο ανεπίσημος λογαριασμός της Choupette στο Instagram έχει 92.000 ακολούθους. Ο σχεδιαστής μόδας έχει προσλάβει δύο βοηθούς που την φροντίζουν. "Την αγαπούν πάρα πολύ" τόνισε ο Καρλ Λάγκερφελντ δείχνοντας φωτογραφίες της Choupette. "Όταν η μία βοηθός είναι εκτός υπηρεσίας, της στέλνω φωτογραφίες της Choupette για να δει ότι είναι καλά. Δεν είναι αστείο;" σημείωσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ