ΜΟΔΑ

Κέιτ Μος: φιλήδονη και γυμνή, ετών 42 (NSFW)

Κέιτ Μος: φιλήδονη και γυμνή, ετών 42 (NSFW)

"Η Kέιτ Μος ήταν στην ώρα της". Έτσι ξεκινάει το αφιέρωμα του περιοδικού W στην ιέρεια του modeling από τη Βρετανία που είναι πλέον παράγοντας στη βιομηχανία μόδας -η Μoς είναι ιδιοκτήτρια του δικού της πρακτορείου μοντέλων και αρχηγός στο παιχνίδι του στιλ, είτε ντυμένη, είτε γυμνή.

Ποζάροντας με αυτοπεποίθηση στο φακό των Mert Alas & Marcus Piggott και με τον μαέστρο του styling Edward Enninful να μην κουράζεται πολύ δίνοντας της απλά ένα cardigan Gucci η 42χρονη Μoς επιδεικνύει τον επαγγελματισμό της (την προηγούμενη της φωτογράφισης ήταν στο ετήσιο gala των London Fashion Awards μέχρι τις 2 τα ξημερώματα και στις 9 ενός κρύπου Λονδρέζικου πρωϊνού ήταν ετοιμοπόλεμη για να ποζάρει), μιλάει για την εικόνα που έχουν όλοι εις βάρος της ("όλοι πιστεύουν ότι είμαι ασυνεπής, και όμως δεν υπήρξα ποτέ" εξομολογείται) και το στιλ της που την έκανε αυτό που είναι. Υπομονετική, με τη σιγουριά τριών δεκαετιών στην κορυφή του modelinh η Moss ξέρει ότι είναι βασίλισσα. Πουλάει, ποζάρει, φέρνει πίσω τα χρυσά συμβόλαια της και είναι πάντα ένα ξωτικό.

Η Κέιτ Μος θέλει να τη δεις γυμνή

Ήμουν 16 όταν κάναμε το πρώτο μας shooting" λέει. Από τότε μέχρι σήμερα στα 42 της η Moss είναι μούσα πολλών. "Θέλω να ικανοποιώ αυτόν που είναι πίσω από το φακό" λέει. "Δουλεύω σκληρά". Από τον Mario ­Sorrenti στον Demarchelier και τον Mario Testino στους αμαρτωλούς Mert Alas και Marcus Piggott η Μοss ποζάρει γυμνή με τη σιγουριά 42 καρατίων και αφηγείται το πρώτο της φιλί. "Ήταν σε ένα σχολικό χορό, με τον Λίαμ. Ήταν όμορφα, χορεύαμε μπλουζ το Careless Whisper του George Michael."

Η Kate Moss μία Rolling Stone στο 37ο εξώφυλλο της για τη βρετανική Vogue

"Δεν ήμουν αθώα. Έμοιαζα αθώα. Για αυτό πάντα τη γλύτωνα" λέει και μετά θυμάται τον Bowie. "Aγαπώ το Heroes. Μπορούμε να είμαστε όλοι ήρωες, έστω μια μέρα της ζωής μας". Το τεύχος φιλοξενεί πορτρέτα των Tζένιφερ Λόπεζ και άλλων σταρ που αντέχουν στο χρόνο.

Περισσότερα εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ