ΜΟΔΑ

Χάιντι Κλουμ: topless και αειθαλής μιλάει για το γυμνό στη ζωή της

Χάιντι Κλουμ: topless και αειθαλής μιλάει για το γυμνό στη ζωή της

Η Χάιντι Κλουμ, το top model από τη Γερμανία που κατάφερε να είναι μια επιχείρηση από μόνη της ωςπαραγωγός σε reality μόδας και σχεδιάστρια εσωρούχων αλλά και μαγιό, ποζάρει για το περιοδικό Ocεan Drive στο επετειακό τεύχος του για τα 25 χρόνια κυκλοφορίας του.

Η Κλουμ ποζάρει topless για το εξώφυλλο του περιοδικού και στη συνέντευξη που παραχώρησε αποκαλύπτει γιατί νιώθει τόσο άνετα με το κορμί της.

"Μεγάλωσα σε ένα πολύ ανοιχτόμυαλο περιβάλλον. Με τους γονείς μου πηγαίναμε πάντα σε παραλίες γυμνιστών. Είμαστε πολύ προοδευτικοί, αυτό όμως δεν είναι ένα χαρακτηριστικό της πατρίδας μου. Εμείς ως οικογένεια δεν είχαμε πολλά χρήματα και γι 'αυτό κάναμε πολύ camping. Οι γονείς επέλεγαν μάλιστα camping γυμνιστών οπότε το γυμνό είναι μια κανονικότητα για μένα" λέει η 45χρονη Κλουμ.

Στο editorial η Κλουμ φοράει δημιουργίες που υπογράφει η ίδια έχοντας πλέον στο πορτφόλιο των επιχειρήσεων της και το label, Heidi Klum Swim.

Επιπλέον η Κλουμ διευκρίνησε ότι δεν προτίθεται να συνταξιοδοτηθεί γρήγορα από τη βιομηχανία της μόδας. "Ζούμε μόνο μια φορά. Η ζωή μας δεν τελειώνει μετά από μια ορισμένη ηλικία. Δεν υπάρχει χρονικό πλαίσιο μέσα στο οποίο μας επιτρέπεται να φορέσουμε κάτι, να ερωτευθούμε..." λέει στο Ocean Drive.

"Όταν γίνεσαι τριάντα χρονών δεν σημαίνει ότι μπαίνεις σε ένα κουτάκι και κρύβεσαι από τους άλλους" είπε ανάμεσα σε άλλα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ