ΜΟΔΑ

Πάμελα Άντερσον: Το ερωτικό & αυστηρά γαλλικό καλοκαίρι της στο Saint Tropez

Πάμελα Άντερσον: Το ερωτικό & αυστηρά γαλλικό καλοκαίρι της στο Saint Tropez

Υπάρχουν πολλές ποιότητες που μπορεί κανείς να προσδώσει στην Πάμελα Άντερσον. Ναι, έχει υπάρξει επιφανειακή (τα εξώφυλλα της στο Playboy φρόντισαν γενναιόδωρα για αυτό) αλλά εάν την γδύσεις, όχι από τα ρούχα αλλά από την πολυφωτογραφημένη, τολμηρή εικόνα της, θα διακρίνεις ότι η Πάμελα Άντερσον είναι μια διαχρονική αξία της pop culture που από το 1989 έως και σήμερα επιστρέφει στην επικαιρότητα. Ντυμένη ή γυμνή, βρεγμένη και στεγνή.

Αυτό το καλοκαίρι η Άντερσον, ακτιβίστρια για τα ζώα, φεμινίστρια, νεόκοπη συγγραφέας, μητέρα δύο αγοριών που κάνουν καριερα στο modeling και αιώνια σεξοβόμβα, απολαμβάνει το Saint Tropez.

Το φλερτ με τη γαλλική κουλτούρα και το φως του θερέτρου απαθανατίστηκε μετά από παρότρυνση της ίδιας από τον φίλο της, φωτογράφο Luke Gilford για το περιοδικό μόδας W Magazine.

Το σατανικό μου σχέδιο είναι να αποσυρθώ εδώ. Τα αγόρια μου, οι γιοι μου Dylan Jagger και Brandon Thomas Lee έχουν μεγαλώσει πια και θέλουν να είμαι ευτυχισμένη. Θέλουν να επισκέπτονται τη Γαλλία. Νομίζω είναι ένα πλάνο που μας ικανοποιεί όλους" λέει για την καλοκαιρινή πατρίδα της. "Το ήξερα ότι θα ζήσω στη γαλλική Ριβιέρα πριν κλείσω τα 50 μου. Να' μαι λοιπόν" λέει για το Saint Tropez όπου και επέστρεψε 20 χρόνια μετά την πρώτη φορά που πάτησε το πόδι της στο θέρετρο της Ευρώπης.

Ντυμένη με δημιουργίες της φίλης της Stella McCartney, μια σχεδιάστρια που εκτιμά όσο και τη Vivienne Westwood η Άντερσον αναδύεται στο φως του προβολέα μιλώντας για ακτιβισμό.

Είμαι μαχήτρια και δεν το κάνω μόνο για μένα. Το κάνω για τα ζώα και τους ανθρώπους που δεν μπορούν να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους, που δεν έχουν βήμα να μιλήσουν" λέει στη συνέντευξη της η Άντερσον που διαβάζει για τη ζωή της Φρίντα Κάλο και τον έρωτα του Ναπολέοντα με την Ιωσηφίνα. "Μαθαίνω γαλλικά, ακούω πολύ γαλλική μουσικής σκηνή, βλέπω γαλλικές ταινίες. Είμαι από τον Καναδά οπότε είναι κάτι σχετικά εύκολο για μένα. Θέλω να κατέχω αυτή τη γλώσσα. Είναι η γλώσσα του έρωτα" λέει. "Ο έρωτας είναι το πιο σπουδαίο πράγμα στον κόσμο. Όλα τα άλλα δεν έχουν καμία σημασία" τονίζει.

Διαβάστε τη συνέντευξη της εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ