ΜΟΔΑ

Dior: διαψεύδει συνεργασία - επιβεβαιώνει τη συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στην αλυσίδα αγάπης

Dior: διαψεύδει συνεργασία - επιβεβαιώνει τη συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στην αλυσίδα αγάπης

"Δεν υπάρχει οποιαδήποτε συνεργασία του Γιώργου Αγγελόπουλου με τα Dior Parfums και γενικότερα με τον οίκο Dior" δηλώνει στην επίσημη ανακοίνωση του ο οίκος Dior μετά τη σύγχυση που προκάλεσαν αναρίθμητες αναρτήσεις για μια συμμετοχή σε μια καμπάνια ανθρωπισμού που έτσι και αλλιώς είναι ένα ανοιχτό κάλεσμα σε όλους.

"Ο κ. Αγγελόπουλος όπως και εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι, σε όλο τον κόσμο, συμμετέχουν στην αλυσίδα αγάπης η οποία είναι ανοικτή σε όλους και τα έσοδα της οποίας στηρίζουν το έργο του φιλανθρωπικού οργανισμού WeMovement" διευκρινίζει το γαλλικό brand πολυτελείας που γνωρίζει τη διαφορά ανάμεσα στις λέξεις "συνεργασία" και "συμμετοχή" -ενώ οι επαγγελματίες του λόγου όχι.

Η σύγχυση ξεκίνησε μετά την ανάρτηση του νικητή του Survivor, Γιώργου Αγγελόπουλου που έκανε κάτι που μπορούμε όλοι.

Να συμμετέχει με το μήνυμα του στην αλυσίδα αγάπης της καμπάνιας της Νάταλι Πόρτμαν, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων προκειμένου να ενισχυθεί η προσπάθεια του WeMovement.

https://www.instagram.com/p/p

Όπως έχουμε ήδη διευκρινίσει από εχθές το "Dior Love Chain" είναι μια νέα viral "αλυσίδα" που απευθύνει ένα ερώτημα σε όλους: εσύ τι θα ήσουν έτοιμος να κάνεις για χάρη του έρωτα;

Η πρωτοβουλία της Νάταλι Πόρτμαν και του οίκου Dior ξεκίνησε τον Αύγουστο και καλεί όλους να δημιουργήσουν ένα video απαντώντας στην ερώτηση, αρκεί να συνοδεύεται με το προαπαιτούμενο hashtag #diorlovechain.

Από τότε μέχρι σήμερα πολλοί είναι οι γνωστοί που συμμετέχουν στην καμπάνια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ