ΜΟΔΑ

Alexa Chung: υπογράφει την πρώτη της tote bag για καλό σκοπό

Alexa Chung: υπογράφει την πρώτη της tote bag για καλό σκοπό
@Instagram/alexachungstagram

Το It Girl του βρετανικού στιλ Aλέξα Τσανγκ (Alexa Chung) από τον Μάιο του 2017 είναι και σχεδιάστρια μόδας.

Καθιερωμένο style icon και αγαπημένο κορίτσι της Vogue η Τσανγκ λάνσαρε ενόψει των Χριστουγέννων την πρώτη τσάντα της συλλογής της.

Η gingham tote με το διακριτικό "Α" της Τσανγκ κοστίζει μόλις 30 δολάρια και όπως ανακοίνωσε η ίδια τα κέρδη από την πώληση της τσάντας θα διατεθούν στο Ίδρυμα Sarabande, που ίδρυσε ο Αλεξάντερ ΜακΚούιν και έχει ως στόχο την ενίσχυση νέων σχεδιαστών.

Η τσάντα σχεδιάστηκε από την Τσανγκ σε συνεργασία με το Small Business Saturday, που έχει ως στόχο την υποστήριξη αναδυόμενων ετικετών.

Η μικρή αυτή τσάντα είναι έξυπνα σχεδιασμένη και έχει κατασκευαστεί από 100% βαμβακερό μπλε και άσπρο καρό ύφασμα.

https://www.instagram.com/p/p

Έχοντας κάνει επιτυχημένες απόπειρες ως σχεδιάστρια μόδας στο παρελθόν συνυπογράφοντας τη συλλογή Archive by Alexa για την εταιρία M&S αλλά και τη σειρά denim AG Jeans η Τσάνγκ έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως ανερχόμενη δύναμη στη βρετανική μόδα με την επωνυμία της.

"Αυτή είναι η πρώτη τσάντα της εταιρίας μας και ήθελα να αντιπροσωπεύει το πνεύμα του brand. Το καρό gingham το λατρεύω και το σχέδιο είναι κλασικό και συνάμα μοντέρνο" είπε η ίδια για την τσάντα που είναι ήδη ένα hit στα βρετανικά media του στιλ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ