ΜΟΔΑ

Victoria's Secret: ημίγυμνη επέλαση στη Νέα Υόρκη λίγο πριν τα Χριστούγεννα

Victoria's Secret: ημίγυμνη επέλαση στη Νέα Υόρκη λίγο πριν τα Χριστούγεννα

Η φιέστα των lingerie, το ετήσιο σόου της Victoria's Secret είναι έτοιμο να κάνει πιο "πικάντικο" ένα βράδυ στη Νέα Υόρκη.

Το σόου της εταιρίας θα πραγματοποιηθεί στη μητρόπολη της μόδας στα τέλη Νοεμβρίου. Διάσημο τόσο για τους Φτερωτούς Αγγέλους του, τα στερεότυπα που επιμένει να καλλιεργεί -ακόμη είναι είδηση ότι στο σόου θα παρελάσουν γυναίκες με καμπύλες...- όσο και για τους καλλιτέχνες που ντύνουν μουσικά την επίδειξη στο σόου φέτος θα εμφανιστεί η νέα γενιά της ποπ σκηνής.

Οι τραγουδίστριες Bebe Rexha, Halsey, Kelsea Ballerini, Rita Ora, ο σταρ της ποπ, Shawn Mendes το ντουέτο της ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής, Chainsmokers και το συγκρότημα της εναλλακτικής ροκ, The Struts θα συμμετάσχουν όλοι μαζί στην επίδειξη μόδα της μάρκας εσωρούχων στη Νέα Υόρκη.

Το lineup ανακοινώθηκε στην εκπομπή "Good Morning America" από τους Αγγέλους της Victoria's Secret, Μάρθα Χαντ και Τζασμίν Τουκς.

Το Victoria's Secret Fashion Show που συγκεντρώνει τα διασημότερα και ομορφότερα μοντέλα, που επιδεικνύουν εντυπωσιακά σύνολα εσωρούχων συνοδεία μεγάλων ονομάτων της μουσικής βιομηχανίας θα διοργανωθεί θα μεταδοθεί τηλεοπτικά στις 2 Δεκεμβρίου από το ABC.

Οι Victoria's Secret Angels, είναι πρέσβειρες της εταιρίας που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο προωθώντας τα προϊόντα της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ