ΜΟΔΑ

Η Τζίτζι Χαντίντ μεταμορφώνεται σε Ντέμπι Χάρι

Η Τζίτζι Χαντίντ μεταμορφώνεται σε Ντέμπι Χάρι
www.instagram.com/wmag

Το εορταστικό εξώφυλλο του περιοδικού W φιλοξενεί τη θρυλική Blondie, aka Ντέμπι Χάρι. Για την ακρίβεια φιλοξενεί τη Τζίτζι Χαντίντ. Που είναι το ίδιο. Ή… σχεδόν.  

Όταν οι φωτογράφοι Μερτ Άλας και Μάρκους Πίγκοτ πρότειναν στη Τζίτζι Χαντίντ να τη μεταμορφώσουν σε Ντέμπι Χάρι (εποχής 1975) για το εξώφυλλο του εμβληματικού περιοδικού μόδας W, το μοντέλο αποφάσισε να το ρίξει στη μελέτη: «Πάντα μελετούσα τον τρόπο που τα μοντέλα έπρεπε να κάνουν τις φωτογραφίσεις», είπε η Τζίτζι, που πέρασε μήνες κοιτώντας και παρατηρώντας φωτογραφίες της Ντέμπι Χάρι από τη «χρυσή εποχή» των Blondie. «Είναι σημαντικό για μένα να προσπαθήσω να κάνω τη φωτογραφία όσο καλύτερη γίνεται, να προσπαθήσω να ενσωματωθώ σε αυτήν, να προσθέσω ότι μπορώ σε αυτήν. Δεν θέλω να είμαι άλλο ένα πρόσωπο σε μια σελίδα, θέλω οι άνθρωποι να κοιτάνε τη φωτογραφία και να τους μένει και στο μέλλον να τη θυμούνται όπως θυμόμαστε σήμερα τις φωτογραφίες της Ντέμπι Χάρι. Θέλω να γίνουν εικονικές», συμπλήρωσε η Χαντίντ. «Τι άλλο;»

Blondie

Η ίδια η Ντέμπι Χάρι, που έχει κλείσει τα 73 της, αλλά αυτό σε περιπτώσεις σαν τη δική της δεν έχει απολύτως καμία σημασία, δεν έχει πει τη γνώμη της για τη φωτογράφιση της Χαντίντ. Η θρυλική τραγουδίστρια το 2017 στέφθηκε fashion icon στα βραβεία Elle Style που απονεμήθηκαν στο Λονδίνο και δήλωσε ότι το στιλ της καθόρισαν οι πανκ επιρροές της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ