ΜΟΔΑ

Oι Ζοοlander και Πενέλοπε Κρουζ στην πιο αστεία Vogue της χρονιάς

Oι Ζοοlander και Πενέλοπε Κρουζ στην πιο αστεία Vogue της χρονιάς

Πέρσι στο Παρίσι έκανε την επίθεση του στην πασαρέλα του Valentino με τον φίλο και εχθρό του Hansel το πλευρό του. Φέτος, ο Zoolander ετοιμάζει με μαεστρία την επιστροφή του στις σκοτεινές αίθουσες και η συμμαχία του με την Πενέλοπε Κρουζ χαιρετήθηκε ποικιλοτρόπως.

Μια από αυτούς που την εκτίμησαν είναι προφανώς και η Άννα Γουίντουρ της αμερικανικής Vogue που τους φιλοξενεί στο εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους του περιοδικού που διευθύνει με αυστηρότητα, εάν όχι σαν σκυλί μαύρο όπως λένε οι interns μετά τη θητεία τους δίπλα της.

Φωτογραφημένο από την Annie Leibovitz, το πρωταγωνιστικό δίδυμο συνοδεύει το πορτφόλιο με το δεύτερο τρέιλερ του Z2 που παρωδεί τις διαφημίσεις αντρικών αρωμάτων.

Αληθινά εκκεντρικός, περισσότερο αστείος ο Μπεν Στίλερ είναι μάστορας στη σάτιρα και σκοπεύει να μας το υπενθυμίσει καθώς είναι πολύ αρρενωπός, πολύ γοητευτικός, απίθανα συγκλονιστικός και πεπεισμένος ότι κανείς και καμία δεν μπορεί να αντισταθεί στο duckface του άρχοντα της πασαρέλας που αυτή τη φορά έχει αποστολή να εντοπίσει τα σατανικά μυαλά που εξολοθρεύουν τους πιο όμορφους ανθρώπους στον κόσμο, ανθρώπους σαν αυτόν. Στη φωτογράφιση συμμετέχουν ο σχεδιαστής Alexander Wang και τα μοντέλα Jordan Dunn καιGigi Handid και στα πλαίσια αυτής η Vogue τόλμησε και τον ρώτησε 73 ερωτήσεις. Μία από αυτές είναι:

Ερώτηση: Τι γνώμη έχετε για το Μπρούκλιν;

Απάντηση: Εύχομαι να βρουν σύντομα μια θεραπεία.

Η συνέχεια με δική σας ευθύνη


Watch this on The Scene.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ