ΜΟΔΑ

Κelly Rohrbach: Από πρώην του ΝτιΚάπριο, διάδοχος της Πάμελα Άντερσον

Κelly Rohrbach: Από πρώην του ΝτιΚάπριο, διάδοχος της Πάμελα Άντερσον
Jan Welters/ Harper's Bazaar

Μπορεί όσοι ξεφυλλίζουν το ετήσιο Sports Illustrated Swimsuit Edition να τη γνωρίζουν εδώ και καιρό ωστόσο η Κelly Rohrbach προετοιμάζεται για να τη γνωρίζουν οι πολλοί φορώντας ελάχιστα ρούχα. Θα είναι η κινηματογραφική εκδοχή της Κelly Rohrbach ή μάλλον της CJ Parker στο Baywatch που θα αναλάβει να σώσει τη μεγάλη οθόνη την επόμενη σεζόν.

Φωτογραφημένη από τον Ολλανδό Jan Welters για το Harper’s Bazaar με τα πιο γεωμετρικά στις γραμμές τους αλλά πάντα σέξι μαγιό για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016 η Rorhbach υπήρξε μία από τις πολλές πρώην του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο περίπου όταν αναδείχθηκε Rookie τoυ 2015 από το SI.

https://www.instagram.com/p/p

Αν και μοιάζει να φέρει καλιφορνέζικα γονίδια η 26χρονη από το Κονέντικατ φέτος θα εμφανιστεί και στην ταινία του Γούντι Άλεν γιατί, ίσως, είναι πολλά περισσότερα από ακόμη μια ωραία, βρεγμένη μούσα του περιοδικού μόδας που την έχρισε κορίτσι του μαλιμού για το τεύχος Μαρτίου. Αυτά είναι μερικά από όσα μάθαμε για εκείνη προτού ο ήλιος στεγνώσει το νερό επάνω της.

Δεν της αρέσει να γυμνάζεται. Δεν της φαίνεται.

Είναι ένα πολύ αστείο κορίτσι. Αυτό ισχυρίζεται η ίδια που προτιμάει να βλέπει κωμωδίες αλλά και να συγκινείται με τα δράματα που έχουν ενδιαφέροντες χαρακτήρες γεμάτους συμπλέγματα.

Εκτιμάει την Κάμερον Ντιάζ. Αλλά και την Mάριον Κοτιγιάρ και την Κέιτ Μπλάνσετ. Τέλος της αρέσει πολύ και η Τζούλια Ρόμπερτς.

Θα ήθελε να συμπρωταγωνιστήσει όχι με τον ΝτιΚάπριο. Με τον Χοακίν Φίνιξ.

Δεν πιστεύει ότι οι στυλίστες είναι ένα επάγγελμα που αξίζει να το συντηρήσει η βιομηχανία του θεάματος. Η ίδια ντύνεται μόνη της στο κόκκινο χαλί.

Είναι 26 χρονών. Στα 31 της θέλει να ζει σε ένα κόσμο χωρίς κοινωνικά δίκτυα.

Αν και έχει χρησιμοποιήσει το Instagram με μαεστρία δεν εκτιμάει καθόλου ό,τι έχουν δημιουργήσει τα social media γύρω μας. “Καλλιεργούν ένα μιμητισμό, κάτι που αλλοιώνει τα ανθρώπινα πλάσματα” λέει.

Επιπλέον της καταστρέφουν τη στιγμή. “Δεν σε αφήνουν να γαληνέψεις, να αφεθείς στο τώρα” προσθέτει.

Τέλος η Kelly Rorhbach θέλει να ξέρουμε ότι το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να είναι ένας καλός άνθρωπος, ιδανικά φορώντας φόρμες, σκοτώνοντας χρόνο με την οικογένεια και τους κοντινούς της ανθρώπους. Η Rohrbach δεν είναι ένα κορίτσι για μεγάλη ζωή, πάρτι και επίσημες εμφανίσεις γεμάτες από flash.

Εάν την πιστέψουμε, η σχέση της με τον ΝτιΚάπριο ήταν από την αρχή καταδικασμένη -όσο αλμυρή και αν υπήρξε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ