ΜΟΔΑ

O Manolo Blahnik και η ευπώλητη Rihanna είναι το νέο σχεδιαστικό ντουέτο της σεζόν

O Manolo Blahnik και η ευπώλητη Rihanna είναι το νέο σχεδιαστικό ντουέτο της σεζόν
Manolo Blahnik PR

“Τη στιγμή που θα δω μια γυναίκα να περπατάει στο δρόμο φορώντας τα παπούτσια μου... λυπάμαι αλλά θα την καταδιώξω για να της φωνάξω: Μείνε εκεί που είσαι! Ας βγάλουμε μια selfie! Πως σε λένε; Που τα πήρες; Υπόσχομαι ότι θα το ζήσω!” σχολιάζει η πριγκίπισσα της μουσικής βιομηχανίας από τα Barbados για την τελευταία από τις πολλές συνεργίες της με τους εκλεκτούς της μόδας και του εμπορίου. Αυτή τη φορά, η RiRi αποφάσισε να δώσει κάτι από το στιλ της στο μαέστρο των υποδημάτων, τον υπέροχο κύριο Manolo Blahnik.

“Είναι μια συνεργασία που μας έχει ενθουσιάσει” σχολίασε η Kristina Blahnik, CEO του οίκου. “Πραγματικά πιστεύαμε ότι όταν αυτοί οι δύο κάτσουν να σχεδιάσουν κάτι μαζί θα ήταν κάτι μοναδικό, σπάνιο” πρόσθεσε για την capsule συλλογή που θεωρείται ήδη συλλεκτική και θα διατεθεί μόνο στις boutique του brand.

Με αναφορές στο διαφορετικό στιλ αλλά και την αδυναμία της στο denim και τα tattoo, η συλλογή δεν ενθουσίασε μόνο το κορίτσι που έβαλε φωτιά στη σκηνή των Brits κάνοντας περίπου σεξ με τον Drake στην πρώτη δημόσια εμφάνιση της για να προωθήσει το τελευταίο της album.

“Είναι μια εξαιρετική συλλογή και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη συνεργασία” είπε ο σχεδιαστής που έκανε τις γυναίκες να εθιστούν με τα κάτω άκρα τους. “Το πάθος της, η δημιουργικότητα και το στιλ της έχουν εμποτίσει αυτή τη συλλογή που θέλω να πιστεύω ότι θα εντυπωσιάσει πολλούς” πρόσθεσε ο Βlahnik. Η Rihanna άλλωστε πιστεύει ότι οι μπότες που σχεδίασε είναι περίπου ένα sex toy.

Rihanna British Vogue META for online use exclusive do NOT reuse b 592x888

Η Rihanna πουλάει

Η καλλιτέχνης που πριν από δύο μήνες αναδείχθηκε στην πιο κερδοφόρα από κάθε άλλο συνάδελφο της σύμφωνα με έκθεση του The NPD Group έχει ήδη υπάρξει καλλιτεχνική διευθύντρια της Puma (από το 2014), είναι brand ambassador του Dior, έχει συνεργαστεί με τη MAC Cosmetics και έχει σχεδιάσει για λογαριασμό της River Island.

rihanna manolo

Στο δεύτερο εξώφυλλο της στη βρετανική έκδοση της Vogue για το μήνα Απρίλιο η Rihanna αποδεικνύει ότι είναι ένα κορίτσι που ξέρει να δουλεύει τα πάντα γύρω από το όνομα και τη δημόσια εικόνα της.

Vogue Apr16 Cover exclusive META do NOT reuse 592x888 copy copy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μανόλο Μπλάνικ θα σε βελτιώσει σε έξι βήματα

H Rihanna επέστρεψε και αυτά είναι πέντε πράγματα που πρέπει να ξέρεις για αυτήν

ΔΗΜΟΦΙΛΗ