ΜΟΔΑ

Ναταλία Μπράιαντ: Η μεγαλύτερη κόρη του Κόμπι ξεκινά καριέρα στο μόντελινγκ

Ναταλία Μπράιαντ: Η μεγαλύτερη κόρη του Κόμπι ξεκινά καριέρα στο μόντελινγκ
ΑP Photo

Η Ναταλία Μπράιαντ, η μεγαλύτερη κόρη του εκλειπόντος θρύλου του μπάσκετ, Κόμπι Μπράιαντ, υπέγραψε συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων IMG Models, όπως ανακοίνωσε το ίδιο το πρακτορείο στο Instagram.

«Πάντα με ενδιέφερε η μόδα, από πολύ μικρή ηλικία», είπε η Ναταλία. «Αγαπώ τη βιομηχανία μόδας και από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, ήθελα να γίνω μοντέλο. Υπάρχουν πολλά πράγματα να μάθω, αλλά αισθάνομαι ότι είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για μένα για να εκφραστώ δημιουργικά».

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και νιώθω μεγάλη τιμή που είμαι μέλος της οικογένειας IMG», πρόσθεσε η μεγαλύτερη κόρη του Κόμπι Μπράιαντ.

https://www.instagram.com/p/CLDSP4EnjKD

Η μητέρα της, Βανέσα Μπράιαντ, μοιράστηκε επίσης την ανακοίνωση του πρακτορείου μοντέλων στα Instastories της και πρόσθεσε ένα GIF που έλεγε «Είμαι τόσο περήφανη για σένα».

Η οικογένεια Μπράιαντ γιόρτασε τα 18α γενέθλια της Ναταλίας τον περασμένο μήνα και η Βανέσα φρόντισε να μοιραστεί πολλές φωτογραφίες του Κόμπι, ο οποίος σκοτώθηκε μαζί με την 13χρονη κόρη τους Τζιάνα και επτά άλλα άτομα σε ένα τραγικό δυστύχημα με ελικόπτερο πέρυσι τον Ιανουάριο. Το ζευγάρι είχε αποκτήσει άλλες δύο κόρες, την 4χρονη Μπιάνκα και την ενός έτους Κάπρι.

https://www.instagram.com/p/CEPWWVxpaaq

Με το ίδιο πρακτορείο μοντέλων υπέγραψαν πριν από μερικές ημέρες και η νεαρή ποιήτρια που απήγγειλε ποίημά της στην ορκωμοσία του νέου Αμερικανού προέδρου, Τζο Μπάιντεν, αλλά και η θετή κόρη της Καμάλα Χάρις, Έλλα Έμχοφ.

https://www.instagram.com/p/CKmixrsnpIc

ΔΗΜΟΦΙΛΗ