ΜΟΔΑ

Mία συλλογή resortwear εμπνέεται από την Οδύσσεια και ενώνει την ιστορία με τη επική ποίηση

Mία συλλογή resortwear εμπνέεται από την Οδύσσεια και ενώνει την ιστορία με τη επική ποίηση

Η νέα collection του ελληνικού brand NEMA μας ταξιδεύει σε ένα ανέμελο καλοκαίρι μέσα από τα πιο χαρακτηριστικά Grecian chic μοτίβα.

Η ελληνική εταιρεία ενδυμάτων NEMA, ξεχωρίζει για τα χαρακτηριστικά κεντήματα στα ρούχα της και το Grecian ύφος των δημιουργιών της από την πρώτη στιγμή που συστήθηκε στο κοινό παρουσιάζοντας resort κομμάτια συνώνυμα του δικού μας καλοκαιριού. Του καλοκαιριού που σε ταξιδεύει από τα κυκλαδίτικα καλντερίμια στις πράσινες ακτές του Ιονίου. Φέτος όμως κάνει την «υπέρβαση» αφού δεν εκφράζει μόνο το σύγχρονο, ελληνικό καλοκαίρι με τις δημιουργίες της αλλά και ένα από τα πιο διάσημα Ομηρικά Έπη, την Οδύσσεια. Η νέα collection για τη σεζόν S/S 2021 λέγεται ‘ODYS-SEA’, από τον τραγικό ήρωα του Ομήρου και τη θάλασσα.


Οι περιπέτειες της ζωής του, αλλά κυρίως ο τρόπος που τις αντιμετωπίζει, τονίζουν τη σημασία της θέλησης και της επιμονής, ενώ το λογοπαίγνιο που γίνεται με τη λέξη SEA βάζει στην εξίσωση την αισιοδοξία και την υπόσχεση για μια καινούρια αρχή που φέρνουν μαζί τους η θάλασσα, ο ήλιος, το καλοκαίρι. Για τη NEMA το καλοκαίρι δεν είναι παρά μια γιορτή, μια ευκαιρία να χαρούμε τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας, να εκτιμήσουμε όσα έχουμε, να ζήσουμε νέες περιπέτειες και να είμαστε ανοιχτοί σε ό,τι μας φέρνει η κάθε μέρα.


Αυτή η αίσθηση απελευθέρωσης αποτυπώνεται και στη συλλογή. Αγαπημένα μοτίβα και κεντήματα που θυμίζουν Ελλάδα στολίζουν ανάλαφρα καφτάνια και αέρινα φορέματα που δίνουν κίνηση στο σώμα, καθώς χορεύουν μαζί με το αεράκι. Βohemian luxe φούστες και ιδιαίτερα ντε-πιες, ακόμη και loungewear επιλογές που αναβαθμίζονται με ιδιαίτερες λεπτομέρειες, μάς χαρίζουν ανεπιτήδευτο στυλ καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ για τις νύχτες η Εxclusive συλλογή διαθέτει πολυτελή κομμάτια με περίτεχνα κεντήματα και τα πιο εκλεκτά υφάσματα, ιδανικά για κάθε ιδιαίτερη περίσταση.


Η φωτογράφιση της καμπάνιας πραγματοποιήθηκε στη Σαντορίνη, με το φακό του Γιώργου Καπλανίδη να αναδεικνύει απόλυτα την ταύτιση του μαγευτικού τοπίου με την αισθητική και τη φιλοσοφία της NEMA SS’21 συλλογής. Η μινιμαλιστική αρχιτεκτονική, τα παραδοσιακά κυκλαδίτικα σπίτια, η θέα προς στη θάλασσα που κόβει την ανάσα, τα γραφικά σοκάκια, η συγκλονιστική εικόνα του ηφαιστείου και το απόκοσμο ηλιοβασίλεμα συνοψίζουν στο μυαλό μας την ιδέα ενός τέλειου καλοκαιριού.

Δεν χρειαζόμαστε πολλά. Η απλότητα γίνεται το κλειδί της ευτυχίας και η ουσία βρίσκεται στις λεπτομέρειες. Στη στιγμή που η μυρωδιά της θάλασσας θα μας ξυπνήσει τη λαχτάρα για διακοπές και ένα μελτέμι θα μας παρασύρει γλυκά στο ρυθμό του. Στη στιγμή που θα ντυθούμε με τα κατάλληλα made in Greece ρούχα για να ζήσουμε το πιο φωτεινό καλοκαίρι της ζωής μας.


Ιnfo: Mπορείς να βρεις τα σχέδια της νέας συλλογής ΝΕΜΑ Resort Wear SS’21 σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Facebook: NemaResortwear Instagram: @ΝemaResortwear

ΔΗΜΟΦΙΛΗ