Κρίστεν Στιούαρτ: Η νουβέλ βαγκ συναντά τη Chanel σε μια μικρού μήκους ταινία
H Κρίστεν Στιούαρτ έχει υπηρετήσει τόσο ως μούσα όσο και ως πρέσβειρα του οίκου μόδας Chanel από το 2013, ενώ συνεργάστηκε στενά με τον αείμνηστο σχεδιαστή Καρλ Λάγκερφελντ.
Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί τώρα σε μια ασπρόμαυρη ταινία μικρού μήκους με τίτλο «Ready to Wear Chanel» σε σκηνοθεσία των Ινέζ & Βινούντ.
Το βίντεο ξεκινάει στο ιστορικό σινεμά Le Champo μετά από μια προβολή της ταινίας «Πέρυσι στο Μάριενμπαντ» του Αλέν Ρενέ, όπου μια δημοσιογράφος ρωτά την Στιούαρτ τι την κάνει να ελπίζει για το μέλλον και εκείνη να μιλά για τις αλλαγές που την επηρέασαν ως ηθοποιό και ως άνθρωπο.
Η δημιουργική διευθύντρια της Chanel, Βιρζινί Βιάρ, συνέκρινε την προσωπικότητα της Στιούαρτ με αυτή της Γκαμπριέλ Σανέλ, σημειώνοντας ότι «από τους ανθρώπους γύρω μου, η Στιούαρτ είναι πιο κοντά στη Κοκό Σανέλ, τουλάχιστον με την ιδέα που έχω για αυτήν. Καταλαβαίνει τη Σανέλ, τα ρούχα της».
Και συνέχισε: «Οι ταινίες που έχουμε δει, αυτές που μας κυριεύουν και αυτές που επινοούμε για τον εαυτό μας, το “Μάριενμπαντ”, η νουβέλ βαγκ, η γοητεία σύμφωνα με την Κοκό Σανέλ, ο Καρλ, η νύχτα, τα φτερά, οι πούλιες, τα τακούνια: μου αρέσει όταν τα πράγματα αναμειγνύονται μαζί».
Το Ιράν καταδικάζει τις «βάρβαρες» αμερικανικές επιθέσεις ως παραβίαση της εκεχειρίας
08:24
Την Τρίτη λήγει η προθεσμία απογραφής για τα ασανσέρ - Έως 5.000 ευρώ τα πρόστιμα για τους παραβάτες
08:08
Το Μπαχρέιν καταδικάζει τις ιρανικές επιθέσεις - Ζητά έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας
08:05
Το TikTok Shop και στην Ελλάδα από τις 15 Ιουνίου: Ανοίγει ο δρόμος για το social commerce
08:04