ΜΟΔΑ

Prada: Με ανασυρόμενη οροφή στο show της ανδρικής κολεξιόν FW23 στο Μιλάνο

Prada: Με ανασυρόμενη οροφή στο show της ανδρικής κολεξιόν FW23 στο Μιλάνο
Όπως αποκάλυψε το AMO, το στούντιο έρευνας του αρχιτεκτονικού γραφείου OMA, η ανασυρόμενη οροφή θα αποκαλύπτει μία σειρά από από αρ ντεκό πολυελαίους AP/Vincent Yu

Ανασυρόμενη οροφή θα χρησιμοποιηθεί, για τις ανάγκες της παρουσίασης της ανδρικής κολεξιόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2023 του οίκου Prada, στο Fondazione Prada στο Μιλάνο.

Αναλυτικά, όπως αποκάλυψε το AMO, το στούντιο έρευνας του αρχιτεκτονικού γραφείου OMA, η ανασυρόμενη οροφή θα αποκαλύπτει μία σειρά από από αρ ντεκό πολυελαίους.

«Για το show της ανδρικής κολεξιόν FW23 του Prada, το AMO συνέλαβε την ιδέα μιας σκηνογραφίας που μετατρέπεται καθώς το κοινό παρακολουθεί, αλλάζοντας την αντίληψη του χώρου μέσα στο Deposito, στο Fondazione Prada. Η αίθουσα μένει γυμνή, γεμάτη μόνον από πάγκους που κατασκευάστηκαν από τσιμέντο» είπαν από το στούντιο.

Πριν ξεκινήσει το ντεφιλέ, η αίθουσα έμοιαζε με ένα αμυδρά φωτισμένο τσιμεντένιο μπούνκερ, σαν ένα καταφύγιο δηλαδή, με ύψος 2,7 μέτρα, και ήταν διακοσμημένη με σειρές τσιμεντένιων πάγκων.

Με την είσοδο των μοντέλων, η οροφή άρχισε αργά αργά να ανέρχεται, αποκαλύπτοντας μια αχλύ φωτός από μια σειρά τετράγωνων ανοιγμάτων στην επιφάνειά της.

Από εκεί εμφανίστηκαν πολυέλαιοι τριών επιπέδων, που φώτισαν τον χώρο καθώς η οροφή συνέχισε να ανέρχεται και αποκάλυψαν το σύνολο της αίθουσας και τις βαμμένες πορτοκαλί δοκούς στους τοίχους του Deposito καθώς και το δάπεδο

Αφού έφτασε σε ύψος εννέα μέτρων, η οροφή άρχισε να επιστρέφει στο αρχικό ύψος της, επαναφέροντας την αίθουσα από τσιμέντο στην ψυχρή, αμυδρώς φωτισμένη όψη της.

https://www.instagram.com/p/CnhljNooQz8

ΔΗΜΟΦΙΛΗ