ΜΟΔΑ

Καταχειροκροτήθηκε η Βικτόρια Μπέκαμ και οι... πατερίτσες της σε επίδειξη μόδας

Καταχειροκροτήθηκε η Βικτόρια Μπέκαμ και οι... πατερίτσες της σε επίδειξη μόδας
H Bικτόρια Μπέκαμ στο φινάλε του fashion show στο Παρίσι τον περασμένο Σεπτέμβριο. AP Photo/Vianney Le Caer

Τα πιο πολλά χειροκροτήματα έλαβε χθες στο Παρίσι η Βικτόρια Μπέκαμ: Και ναι μεν ενθουσίασε το κοινό με την νέα της κολεξιόν στην επίδειξη μόδας του brand της, αλλά τη μερίδα του λέοντος κέρδισε η ίδια με τις… πατερίτσες της.

Η σχεδιάστρια μόδας πήγε στο fashion show παρά τον πρόσφατό τραυματισμό της στο γυμναστήριο, όπως είχε η ίδια αποκαλύψει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η Μπέκαμ πήγε με τις πατερίτσες προς το μέρος που καθόταν ο σύζυγός της, Ντέιβιντ Μπέκαμ και του έδωσε ένα φιλί που όπως ήταν φυσικό έγινε viral.

Aλλωστε και η ίδια ανέβασε στιγμιότυπα από τη βραδιά μέσα από το Instagram της, ευχαριστώντας την ομάδα της. Δημοσίευσε ακόμη, στιγμιότυπα με τον σύζυγο και τα παιδιά της, οι οποίοι όπως τόνισε είναι «πάντα εκεί για να τη στηρίζουν» στα επαγγελματικά της βήματα.

Αντιδράσεις από την Peta

Από την επίδειξη δεν έλειψαν και τα ευτράπελα, με διαδηλώτριες της PETA να ανεβαίνουν στην πασαρέλα με μηνύματα διαμαρτυρίας για τα δερμάτινα ρούχα.

Οι διαδηλώτριες φορούσαν λευκά μπλουζάκια που έγραφαν «γυρίστε την πλάτη στα δέρματα των ζώων» και «τα ζώα δεν είναι ύφασμα». Περπάτησαν δίπλα σε μοντέλα στην πασαρέλα, κρατώντας πλακάτ που έγραφαν: «Viva vegan leather».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ