ΜΟΔΑ

H Μαρία Ολυμπία στην πρώτη της διαφημιστική καμπάνια ψηφίζει αμερικανικό στιλ

H Μαρία Ολυμπία στην πρώτη της διαφημιστική καμπάνια ψηφίζει αμερικανικό στιλ

Tα media του κόσμου ήδη την έχουν ανακηρύξει στην πιο "cool" γαλαζοαίματη νέας γενιάς. Ο λόγος για τη Μαρία-Ολυμπία που αποφάσισε να καταχωρήσει και επίσημα τον τίτλο πρωταγωνιστώντας σε καμπάνια οίκου μόδας.

Η 20χρονη κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ εδώ και καιρό μαζεύει followers και likes με τις αναρτήσεις της στο Instagram και είναι ένα από τα "It" κορίτσια με καταγωγή γαλαζοαίματη. Με παρέες όπως οι σχεδιαστές μόδας Olivier Rousteing του Balmain και Valentino είναι λογικό να έχει κριτήριο και στιλ.

Αυτό εκτίμησε ο οίκος Michael Kors που την επέλεξε για την τελευταία διαφημιστική του καμπάνια στην οποία και συμπρωταγωνιστεί μαζί με την αδελφή τής Beyoncé, Solange Knowles, και τα μοντέλα Soo Joo Park και Nίνα Αγκντάλ (σύντροφος ΝτιΚάπριο).

Η καμπάνια "The Walk" είναι σαν αυθόρμητα στιγμιότυπα από street stylers της μόδας. Φωτογραφημένη από τον Καναδό Tommy Ton η καμπάνια απαθανατίζει τη Μαρία-Ολυμπία στους δρόμους της πόλης που δεν κοιμάται ποτέ.
"Το στιλ είναι υποκειμενικό. Ενθουσιάζομαι όταν βλέπω τις δημιουργίες μου να ντύνουν με στιλ διαφορετικές γυναίκες" σχολίασε ο σχεδιαστής.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ