ΜΟΔΑ

Ο αδελφός της Λίντσεϊ Λόχαν θέλει να μας αλλάξει το στιλ

Ο αδελφός της Λίντσεϊ Λόχαν θέλει να μας αλλάξει το στιλ

H oικογένεια της Λίντσεϊ Λόχαν επελαύνει στη βιομηχανία του θεάματος. Τελευταίο entry από τη φαμίλια που συχνά απασχολεί τα media για όλους τους σωστούς αλλά και λάθους λόγους ο μικρός αδελφός της LiLo, o 20χρονος Ντακότα Λόχαν που μίλησε στο περιοδικό W για τα πρώτα του βήματα στο στο modeling.

Η πρώτη εμφάνιση του Ντακότα έγινε τον περασμένο Μάρτιο όταν η 30χρονη καλλιτέχνιδα τον παρουσίασε στα 5 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram γράφοντας στην λεζάντα της φωτογραφίας: "Σύντομα η μαμά μου θα τον πάει στην IMG όπως πήγε εμένα στην Ford".

Μέχρι στιγμής ο 20χρονος ήταν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και είχε μόνο μία μικρή συμμετοχή όταν ήταν ακόμα μωρό στην ταινία The Parent Trap (Δίδυμοι μπελάδες).

Τώρα όμως φαίνεται ότι τα μέλη της οικογένειας Λόχαν τον έπεισαν πως ήρθε η σειρά του να προσπαθήσει στο χώρο του θεάματος ξεκινώντας την καριέρα του ως μοντέλο κι έτσι υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον πρακτορείο μοντέλων IMG.

Την ώθηση μού την έδωσε η οικογένειά μου" δήλωσε ο Λόχαν στο W και πρόσθεσε ότι "είμαι φοιτητής και σέρφερ και πάντα αυτά τα δύο ήταν οι προτεραιότητές μου, αλλά ήταν η οικογένειά μου που μου έδωσε την σιγουριά για να μπω στον χώρο του μόντελινγκ".

Ο ίδιος δηλώνει ότι του αρέσει να φοράει φούτερ και να βλέπει Game of Thrones, ωστόσο η μόδα είναι το ιδανικό όχημα για να γίνει γνωστός.

Για τον Ντακότα Λόχαν το modeling είναι "συναρπαστικό". Στη συνέντευξη του ο 20χρονος περιγράφει το στιλ του ως "δροσερό, απλό και καθαρό" ενώ θαυμάζει τον skateboarder Ντύλαν Ρίντερ και τον σέρφερ Ντέιν Ρέινολντς και φυσικά θα ήθελε να γίνει επαγγελματίας σέρφερ, αν και πλέον δεν έχει πολύ χρόνο να ασχοληθεί με αυτό, λόγω των σπουδών του.

Εναλλακτικά θα ήθελε να δημιουργήσει μία εταιρεία καθημερινών αντρικών ρούχων που θα είναι κοντά στο στιλ του σημειώνει το περιοδικό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ