ΜΟΔΑ

Rosie Huntington-Whiteley: Το top model έγκυος στο πρώτο της παιδί

Rosie Huntington-Whiteley: Το top model έγκυος στο πρώτο της παιδί

Oι οικογένειες των ωραίων μεγαλώνουν στο Χόλιγουντ. Τελευταία άφιξη το πρώτο παιδί στην οικογένεια της Rosie Huntington-Whiteley και του Jason Statham.

Το νέο το ανακοίνωσε η ίδια στο Instagram της με μια selfie αποκαλυτπική για τη κατάσταση της. Σε αυτή η 29χρονη καλλονή ποζάρει με μπικίνι στην παραλία με τον σύντροφο και πατέρα του παιδιού τους, ηθοποιό Jason Statham πίσω από το φακό.

"Είμαι στην πολύ ευχάριστη θέση να μοιραστώ μαζί σας ότι o Tζέισον και εγώ περιμένουμε το πρώτο μας παιδί! Με αγάπη Rosie x."

https://www.instagram.com/p/p

Mόλις το περασμένο καλοκαίρι η Huntington-Whiteley μπήκε στη λίστα των υψηλότερα αμειβόμενων μοντέλων του κόσμου για πρώτη φορά, "ξεπερνώντας σε αξία" τις συναδέλφους της Κέιτ Μος και Cara Delevingne.

Η γεννημένη στο Plymouth μοντέλο και ηθοποιός μοιράστηκε πέμπτη θέση στη λίστα των 20 πιο κερδοφόρων μοντέλων του Forbes με την Gigi Hadid με εκτιμώμενα κέρδη που ξεπερνούν τα 9 εκατομμύρια δολάρια.

Ο επίσης Βρετανός Τζέισον Στάθαμ είναι γνωστός από τις ταινίες δράσης που πρωταγωνιστεί με εξαιρετική επιτυχία. Οι δυό τους είναι μαζί περίπου για έξι χρόνια.

https://www.instagram.com/p/p

Στο δρόμο που χάραξε η Beyoncé

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της μέσα από το Instagram θυμίζει τη στρατηγική κίνηση της Beyoncé που χρησιμοποίησε το κοινωνικό δίκτυο για να ανακοινώσει ότι περιμένει δίδυμα με τον σύζυγό της Jay-Z μόλις μια εβδομάδα πριν.

Επιπλέον η Madonna μας σύστησε μέσα από το Instagram της τα δύο νέα μέλη της οικογένειας της, τα δίδυμα 4χρονα κοριτσάκια που υιοθέτησε από το Μαλάουι.

https://www.instagram.com/p/p

Περισσότερες αφίξεις στην οικογένεια τους περιμένουν μέσα στους επόμενους μήνες οι Νάταλι Πόρτμαν, Ciara, και Mαριόν Κοτιγιάρ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ